COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 31 august 2010, data limita pentru depunerea cererilor pentru ajutorul acordat producătorilor de lapte de vacă din zone defavorizate

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 31 august 2010, data limita pentru depunerea cererilor pentru ajutorul acordat producătorilor de lapte de vacă din zone defavorizate

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că termenul de depunere a cererilor pentru ajutorul acordat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) producătorilor de lapte de vacă din zone defavorizate este 31 august 2010.

Potrivit HG 755/2010, de acest acest ajutor specific pot beneficia crescătorii de vaci...

»Citeste tot articolul

Targuri

Festivalul Naturii se desfasoara in perioada 27-30 septembrie, la Centrul Expozitional Moldova Iasi

Autor:  
Publicat: 11-10-2012
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (6334)  

Festivalul Naturii se desfasoara in perioada 27-30 septembrie, la Centrul Expozitional Moldova Iasi

Festivalul Naturii se desfasoara in perioada 27-30 septembrie, la Centrul Expozitional Moldova Iasi, si sunt asteptati sa participe peste 200 de mici producători din judetele Iasi, Suceava, Bacau si Botosani, care prezinta preparate din carne si lactate pregatite dupa retete traditionale, produse apicole dar si compoturi si dulceturi, conserve din fructe si legume, muraturi si tot felul de bunatati cu care vizitatorii se pot aproviziona pentru iarna la preturi de producator in cadrul Camarii Gospodarilor.

Tuica de Radeni, usturoiul de Copalau, vinul alb si rosu de Frumusica, mierea de albine poliflora cu si fara faguri sunt doar cateva din produsele care pot fi gasite la Camara Gospodarilor Botosaneni.

Printre atractiile festivalului se numara si doua stane din Suceava si Sibiu care vor pregati, spre deliciul gurmanzilor, balmos, pastrama de oaie, miel cu smantana si tocanita de oaie la ceaun.

Teascul si mustul vor fi in centrul atentiei la Terasa Vinarilor, unde mesele imbelsugate cu produse traditionale, gustari si minuturi vor fi cinstite cu un pahar de vin tanar.

Fermierii din intreaga regiune de Nord Est vor avea parte de o seara dedicata - Balul Fermierilor, eveniment unde se vor putea delecta cu mancaruri gustoase si cu muzica folclorica.

Evenimentul este organizat de ABplus Events impreuna cu Consiliul Judetean Iasi, in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Botosani, Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Bacau, Directia Pentru Agricultura, A.P.I.A si A.P.D.R.P. si sub patronajul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi.

Stiri.Botosani.Ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.