Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale

Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) precizează că depunerea cererii pentru acordarea Plăţilor Naţionale Directe Complementare, speciile ovine/caprine, nu este condiţionată de apartenenţa solicitantului la o asociaţie de crescători de animale.

»Citeste tot articolul

Stiri

DRAGNEA: E nevoie de anticipate!

Autor: Doru P 
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2106)  

DRAGNEA: E nevoie de anticipate!
Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Romania are nevoie de alegeri parlamentare anticipate deoarece Parlamentul a fost "pervertit" si nu mai reprezinta vointa cetatenilor prin aparitia UNPR, iar oamenii sunt "din ce in ce mai nervosi".

Liderul PSD a spus ca spera sa se ajunga alegeri anticipate din doua motive. "In primul rand, oamenii sunt revoltati, sunt din ce in ce mai nervosi si din ce in ce mai multi. Al doilea motiv este unul democratic, un motiv curat democratic, acest Parlament nu mai reprezinta vointa cetatenilor pentru ca nici un cetatean nu a votat UNPR.

Si in Parlament exista o structura politica pe care nu oamenii au votat-o si este practic un Parlament care a fost pervertit de aceasta miscare politica si cred ca romanii mai trebuie sa aiba dreptul sa mai transeze o data Parlamentul. Eu am spus-o, s-ar putea ca strada sa decida un calendar, dincolo de calculele politicienilor. (...) Este o situatie limita in Romania si romanii trebuie sa aiba dreptul sa transeze o noua putere politica", a sustinut Dragnea.
 

sursa: http://stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.