COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 18 ianuarie 2011 - ajutoare acordate producatorilor de lapte din zonele defavorizate

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 18 ianuarie 2011 - ajutoare acordate producatorilor de lapte din zonele defavorizate

Agentia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Botoşani reaminteşte că termenul limită pentru “Ajutorul specific acordat pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate” şi “Ajutorul specific pentru îmbunătăţirea calităţii produselor agricole...

»Citeste tot articolul

Stiri

DRAGNEA: E nevoie de anticipate!

Autor: Doru P 
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2174)  

DRAGNEA: E nevoie de anticipate!
Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Romania are nevoie de alegeri parlamentare anticipate deoarece Parlamentul a fost "pervertit" si nu mai reprezinta vointa cetatenilor prin aparitia UNPR, iar oamenii sunt "din ce in ce mai nervosi".

Liderul PSD a spus ca spera sa se ajunga alegeri anticipate din doua motive. "In primul rand, oamenii sunt revoltati, sunt din ce in ce mai nervosi si din ce in ce mai multi. Al doilea motiv este unul democratic, un motiv curat democratic, acest Parlament nu mai reprezinta vointa cetatenilor pentru ca nici un cetatean nu a votat UNPR.

Si in Parlament exista o structura politica pe care nu oamenii au votat-o si este practic un Parlament care a fost pervertit de aceasta miscare politica si cred ca romanii mai trebuie sa aiba dreptul sa mai transeze o data Parlamentul. Eu am spus-o, s-ar putea ca strada sa decida un calendar, dincolo de calculele politicienilor. (...) Este o situatie limita in Romania si romanii trebuie sa aiba dreptul sa transeze o noua putere politica", a sustinut Dragnea.
 

sursa: http://stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.