MIHAI MATEI, din Braiesti - Oameni de care avem inca nevoie!

MIHAI MATEI, din Braiesti - Oameni de care avem inca nevoie!

Mihai Matei s-a nascut pe 27 iulie 1934, la Braiesti, judetul Botosani, localitate in care a urmat si clasele primare, pentru ca apoi sa continue la Scoala Normala de Invatatori ddin Sendriceni. In perioada 1954 – 1958 a urmat Facultatea de Istorie a Universitatii "Al.I.Cuza" din Iasi.

Imediat dupa absolvirea facultatii, tanarul...

»Citeste tot articolul

"Acum ne concentram pentru a le oferi oamenilor un acoperis!", a spus Emil Boc la Botosani!

Saptamana viitoare vor ajunge la Botosani primele materiale destinate reconstructiei caselor afectate de inundatii, premierul Emil Boc accentuand ca primariile trebuie sa identifice zonele neinundabile unde se pot ridica locuinte pentru sinistrati.

Totodata, la finalul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta, desfasurata la Institutia...

»Citeste tot articolul

Evenimente Culturale

Etapa zonala a Concursului Naţional de Muzică Vocală va avea loc la Botosani!

Autor: Doru P 
Publicat: 17-05-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (1995)  

Etapa zonala a Concursului Naţional de Muzică Vocală va avea loc la Botosani!

În perioada 14 – 15 mai 2010 se desfăşoară la Botoşani Concursul Naţional de Muzică Vocală, etapa zonală, organizată de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani.

Probele concursului se vor desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor vineri, 14 mai 2010, începând cu ora 11.00, şi sâmbătă, 15 mai 2010, începând cu ora 9.30.

Juriul este format din inspectorii de specialitate pentru arte din zona Moldovei, iar preşedintele juriului este Prof. Univ. Dr. Gheorghe Duţică, de la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iaşi.

La concurs participă copiii din clasele V-VIII din zona Moldovei, în urma unei selecţii organizate de fiecare inspectorat judeţean, la secţiunile muzică instrumentală, vocală şi coruri. La faza naţională se vor califica doar 2 formaţii corale, ceilalţi fiind premiaţi la etapa zonală.


Inspector de Specialitate,
Prof. Andreea Suhăreanu

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.