COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa!

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă trebuie să depună, la Centrele Judeţene APIA, cererea trimestrială, până la data de 31 iulie 2010.

Cererea se depune până la finele lunii următoare trimestrului pentru care se solicită...

»Citeste tot articolul

Evenimente

Concurs de Sah - 21-23 mai 2010

Autor: Doru P 
Publicat: 13-05-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (4007)  

Concurs de Sah - 21-23 mai 2010

In perioada 21-23 mai 2010 Inspectoratul Scolar al Jud.Botosani , Palatul Copiilor si Asociatia Jud.de Sah in colaborare cu Primaria Botosani organizeaza Campionatul interjudetean de sah "Cupa Luceafarul".

Actiunea se afla in acest an la a VI a editie. La competitie participa sportivi membri ai cercurilor de sah (legitimati la F.R.Sah) din: Constanta, Buzau, Vaslui, Iasi, Suceava, Falticeni si Botosani.

Locul desfasurarii: Grupul Scolar Industrial "Elie Radu"Botosani.

Castgatorii vor primi din partea Asociatiei Judetene de Sah premii in bani, cupe,medalii si diplome.

Ne Informeaza Diaconu Silvia Carmen profesor cercul de sah de la Palatul Copiilor Botosani, presedinte al Asociatiei Judetene de sah, coordonatorul concursului.

«Inapoi«