COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni!

COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni! Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul judetean BOTOSANI, informeaza ca in perioada 1 martie – 25 martie 2013,in cadrul Campaniei de depunere a cererilor pe unitatea de suprafata SAPS 2013, fermierii botosaneni au depus 10.334 de cereri pentru o suprafata totala de 32.471 hectare,ceea ce  reprezinta 66 %  fata de cererile programate pentru aceasta...

»Citeste tot articolul

Stiri

Consiliul Judeţean a sărbătorit Ziua Europei cu copiii

Autor: Doru P 
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2503)  

Consiliul Judeţean a sărbătorit Ziua Europei cu copiii

Consiliul Judeţean Botoşani, prin Serviciul Proiecte, Cooperare Internaţională şi Parteneriate, a sărbătorit Ziua Europei, împreună cu copiii din centrul rezidenţial al  Asociaţiei Special Additions şi cu elevii clasei a IV-a C de la Şcoala nr. 12, în cadrul proiectului educativ „Copiii Europei” derulat în parteneriat cu Centrul Europe Direct.  


Desfăşurat sub forma unei lecţii-concurs, proiectul i-a antrenat  pe cei 50 de copii prezenţi la eveniment. Activitatea a cuprins atât prezentarea şi evaluarea unor cunoştinţe referitoare la Uniunea Europeană, cat şi concursuri de dans, cântece, desene pe asfalt şi multă voie bună.


La finalul evenimentului, Consiliul Judeţean Botoşani a amenajat, la sediul Asociaţiei Special Additions, un punct de informare europeană, iar Centrul Europe Direct, prin coordonatorul Radu Căjvăneanu, a oferit premii constând în materiale de informare şi un tort - surpriză dulce pentru toţi participanţii.  


„Le mulţumim tuturor partenerilor pentru implicarea în acest eveniment şi sperăm să continuăm colaborarea şi în cadrul unor proiecte viitoare”, a declarat Otilia Moruz, şef serviciu Proiecte, Cooperare Internaţională şi Parteneriate din cadrul CJ.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.