Director adjunct nou la APIA Botoşani

Director adjunct nou la APIA Botoşani  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Botoşani are, de marţi, un nou director adjunct....

»Citeste tot articolul

Stiri

Unteni: Incatusat dupa ce a incercat sa il bata pe politistul din comuna!

Autor:  
Publicat: 20-06-2011
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (3176)  

Scandal in centrul satului! În ziua de 18.06.2011, în jurul orei 15.30, D. Gheorghe, de 43 de ani, din comuna Unţeni, judeţul Botoşani, în timp ce se afla în centrul localităţii Unţeni, fiind într-o stare vădită de ebrietate şi tulburând ordinea şi liniştea publică, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare poliţiştilor aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, încercând totodată să-l agreseze fizic pe unul dintre agenţii de poliţie.

În aceste împrejurări, bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat de către poliţişti, care l-au condus la sediul Postului de Poliţie Unţeni pentru efectuarea de verificări.

Intrucât acesta a continuat să se manifeste violent, a fost solicitată ambulanţa, bărbatul fiind transportat la Secţia U.P.U a Spitalului Judeţean Botoşani, apoi la Spitalul de Psihiatrie Botoşani, unde a fost internat.

D. Gheorghe este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sfidarea organelor judiciare, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

www.stiri.botosani.ro
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.