Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale

Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) precizează că depunerea cererii pentru acordarea Plăţilor Naţionale Directe Complementare, speciile ovine/caprine, nu este condiţionată de apartenenţa solicitantului la o asociaţie de crescători de animale.

»Citeste tot articolul

Evenimente

Festivalul National de muzica populara "Mugurelul", editia a VII-a, la Dorohoi!

Autor:  
Publicat: 20-06-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2606)  

Festivalul National de muzica populara

Sambata, 25 iunie, ora 17.00, si duminica, 26 iunie, ora 13.00, in Parcul Brazi din Dorohoi se va desfasura Festivalul National de muzica populara "Mugurelul", editia a VII-a.

Vor participa formatii si interpreti din Botosani, Bacau, Suceava, Vrancea, Alba, Cluj, Constanta, Olt, Neamt, Iasi, Vaslui, Satu Mare, Maramures, Bistrita, Republica Moldova si Ucraina.

Invitat special va fi Dan Dobos, alaturi de Ansamblul folcloric "Cordareanca".
 
Acompaniaza Orchestra "Mugurelul" a Clubului Copiilor si Elevilor Dorohoi (conducerea muzicala prof. Marcel Dupu).

Live.Botosani.Ro va transmite in direct pe internet spectacolul din ziua de duminica, 26 iunie (inregistrarea va fi disponibila ulterior pe portalul Live Botosani)

Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor si Elevilor Botosani, Clubul Copiilor si Elevilor Dorohoi, Asociatia Culturala "Arlechin" Botosani, Seminarul Teologic "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi, Casa Municipala de Cultura Dorohoi, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani, Directia Judeteana de Sport si Tineret Botosani, Asociatia "Debelly Artepol`s", Asociatia "Mugurelul" Dorohoi, Primaria Municipiului Dorohoi, Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, Consiliul Judetean Botosani, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.