COMUNICAT DE PRESĂ - 30.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 30.04.2010 În legătură cu cerințele prevăzute de H.G. nr. 365/2010 privind sprijinul financiar acordat producătorilor de lapte grav afectați de criză

»Citeste tot articolul

Stiri

"Ce bine-mi pare că aţi luat ţeapă", sau cum au ajuns botoşănenii bătaia de joc a ieşenilor!

Autor:  
Publicat: 19-06-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2844)  

Sefii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi au promis autoritatilor judetene, in urma cu doua saptamani, ca zilele acestea vor incepe lucrarile la drumul de la Dealu Mare, care face legatura cu Vama Stanca-Costesti.

Numai ca termenul dat de cei de la Iasi a fost depasit si, din nou, se pare ca au fost doar vorbe. Si asta in ciuda faptului ca de la o zi la alta starea soselei de pe vechea varianta, pe care circula acum soferii, se degradeaza tot mai tare.

"Cam o data la doua saptamani, chiar si la o saptamana, atunci cand ploua, mergem si completam cu material pietros", declara in luna ianuarie Vasile Gherase, directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani.

Chiar si asa insa, este un calavar pentru cei care circula pe acest drum, mai ales pentru navetisti.Lucrarile de reabilitare a soselei de la Dealu Mare, care s-a surpat, trebuiau demarate inca de la jumatate anului trecut, dar pana acum nu s-a miscat… nicio pietricica.

Vezi articolul complet pe www.stiri.botosani.ro ...

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.