COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa!

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă trebuie să depună, la Centrele Judeţene APIA, cererea trimestrială, până la data de 31 iulie 2010.

Cererea se depune până la finele lunii următoare trimestrului pentru care se solicită...

»Citeste tot articolul

Stiri

"Ce bine-mi pare că aţi luat ţeapă", sau cum au ajuns botoşănenii bătaia de joc a ieşenilor!

Autor:  
Publicat: 19-06-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2654)  

Sefii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi au promis autoritatilor judetene, in urma cu doua saptamani, ca zilele acestea vor incepe lucrarile la drumul de la Dealu Mare, care face legatura cu Vama Stanca-Costesti.

Numai ca termenul dat de cei de la Iasi a fost depasit si, din nou, se pare ca au fost doar vorbe. Si asta in ciuda faptului ca de la o zi la alta starea soselei de pe vechea varianta, pe care circula acum soferii, se degradeaza tot mai tare.

"Cam o data la doua saptamani, chiar si la o saptamana, atunci cand ploua, mergem si completam cu material pietros", declara in luna ianuarie Vasile Gherase, directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani.

Chiar si asa insa, este un calavar pentru cei care circula pe acest drum, mai ales pentru navetisti.Lucrarile de reabilitare a soselei de la Dealu Mare, care s-a surpat, trebuiau demarate inca de la jumatate anului trecut, dar pana acum nu s-a miscat… nicio pietricica.

Vezi articolul complet pe www.stiri.botosani.ro ...

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.