COMUNICAT DE PRESĂ - 29.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 29.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani anunţă că, în perioada 28 aprilie - 31 mai 2010, crescătorii de ovine/caprine pot solicita Plata Naţională Directă Complementară pentru sectorul zootehnie.

»Citeste tot articolul

Stiri

Tabuleac: Botosaniul ar putea pierde fonduri, in cazul in care va fi incorporat intr-o zona mai mare!

Autor:  
Publicat: 19-06-2011
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2282)  

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, considera ca, in cazul in care s-ar face o noua reorganizare administrativ-teritoriala, judetul Botosani ar avea foarte mult de pierdut in ceea ce priveste obtinerea fondurilor pentru derularea proiectelor.

"Noi suntem acum in pragul inceperii unei investitii finantata din fonduri eruopene, prin Programul Operational Sectorial de Mediu, in domeniul sistemului de apa, canalizare, epurare. Este o investitie care depaseste 100 de milioane de euro. Am ajuns la un stadiu la care, din clipa in clipa, putem fi solicitati sa semnam contractul de finantare, pentru ca toate etapele premergatoare au fost indeplinite. Este o investitie necesara judetului Botosani. Cand am fost la Bucuresti pentru a purta discutii privind promovarea acestei investitii, am plecat de la o prefigurare care exista la nivelul autoritatii de management a programului unde in dreptul Botosaniului era trecuta suma de 70 de milioane, fara TVA. Prin stradania noastra si invocand nevoia de recuperare a decalajului din judetul Botosani am reusit sa suplimentam valoarea investitiei de la 70 de milioane de euro la 102 milioane de euro. Asa ceva nu s-ar mai putea repeta daca Botosaniul ar fi incorporat intr-o zona mai mare", a spus presedintele Consiliului Judetean.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.