COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 30 decembrie 2010 : in atentia fermierilor

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 30 decembrie 2010 : in atentia fermierilor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare (PNDC) în sectorul zootehnic, la specia ovine/caprine, aferente anului în curs, că eliberează adeverinţe pentru cei care intenţionează să acceseze credite de la băncile care au...

»Citeste tot articolul

Stiri

Mediul rural învață să atragă fondurile europene

Autor:  
Publicat: 18-04-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3393)  

Mediul rural învață să atragă fondurile europene

Sub sloganul « comuna, promotor al dezvoltarii spiritului antreprenorial in mediul rural », timp de 5 zile 15 tineri din mediul rural din judetele Botosani, Suceava, Iasi, Bacu si Neamt au fost invatati cum sa atraga fonduri europene.

Proiectul, derulat de Asociatia Comunelor din Romania si partenerul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, iar perioada de desfășurare a proiectului este de 30 de luni, începând cu data de 1 iulie 2010. Valoarea totală a proiectului este de 5.532.354 lei, din care 5.252.510 lei reprezintă valoarea totală eligibilă a proiectului și 105.600 lei contribuția partenerilor. “Prin acest proiect ne propunem să dezvoltăm competențele antreprenoriale și managementul de proiect la nivelul comunelor, prin realizarea unor programe de formare profesională și prin promovarea culturii antreprenoriale în zonele rurale, susținute de o rețea națională de 42 mentori-formatori și de nuclee regionale de resurse”, a declarat dl. Emil DRĂGHICI, președintele A.Co.R.

Practic, in cele 5 zile, participantii la instruire au fost invatiti cum sa scrie un plan de afaceri de succes, sa caute finantari pentru afacerile dorite, cum sa isi atraga clientii si cum sa-si gestuineze banii. In urmatoare etapa a proiectului alte 300 de persoane vor fi instruite și certificarea în dezvoltarea competențelor antreprenoriale.

Informații suplimentare pot fi obținute de la dl. Sergiu ȚÂRA, managerul proiectului, la numerele de telefon 0747-285.805/0722-457.299 și adresa de poștă electronică acor@acor.ro;

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.