COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa!

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă trebuie să depună, la Centrele Judeţene APIA, cererea trimestrială, până la data de 31 iulie 2010.

Cererea se depune până la finele lunii următoare trimestrului pentru care se solicită...

»Citeste tot articolul

Meteo

Iarna pana pe 10 martie!

Autor:  
Publicat: 21-02-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2241)  

Iarna pana pe 10 martie!

Pana la mijlocul saptamanii viitoare conditiile meteo vor fi de iarna autentica, urmand ca primavara sa se instaleze in jurul datei de 10 martie, a anuntat duminica directorul Agentiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, intr-o videoconferinta a premierului Emil Boc cu prefectii.

"Pe 22-23, marti-miercuri, urmeaza doua zile de iarna autentica. Urmeaza 24-28, temperaturi destul de scazute la munte, minus 15 grade. In sud este la limita, ne asteptam la minus 8, minus 9. Pana in data de 28 ramane iarna. De la 1 martie pana la 6 martie, temperaturile incep sa creasca si spre primavara ne indreptam dupa data de 10 martie, cu temperaturi de 10 grade", a spus acesta.

Luni, ninsorile nu ne parasesc, dar vor fi slabe si nu pe arii extinse. Spre seara ele vor afecta mai ales Banatul si Oltenia. Maxima se va incadra in jurul valorii de 2 grade, iar minima in jurul celei de -3 grade.

Marti vine cu cer noros si ninsori in toate regiunile tarii. Doar Dobrogea si Moldova par sa fie mai putin afectate de precipitatii. Vantul se va intensifica in timp ce maxima nu va depasi 1 grad iar minima se va situa in jurul valorii de -3 grade.

 
Sursa: Ziare.com
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.