APIA Botoşani: În atenţia operatorilor care achiziţionează lapte!

APIA Botoşani: În atenţia operatorilor care achiziţionează lapte!  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Centrul judetean Botosani, informează operatorii care achiziţionează lapte, precum şi producătorii deţinători de cotă de lapte pentru vânzări directe că, în perioada 1...

»Citeste tot articolul

Stiri

COMUNICAT NOVA APASERV: Veste buna pentru locuitorii din Trusesti!

Autor:  
Publicat: 21-02-2011
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2531)  

Cei aproape 6.000 de locuitori ai comunei Trușești vor beneficia de extinderea intervalului orar în care pot folosi apă de la robinete, în urma unor investiții pe sistemul de transport.

Comuna aflată la 30 de kilometri de municipiul Botoșani are în prezent un program de alimentare cu apă cuprins între orele 5.30 – 10 și 15-20, interval cu două ore mai mare decât până acum, însă insuficient, în special pentru locatarii de la blocuri.

SC Nova Apaserv SA Botoșani finalizează în această perioadă montarea a două segmente de conductă în zonele Durnești și Guranda, cel de circa 60 de metri din zona Durnești fiind deja montat, trebuie doar racordat la rețea. Tronsonul de 160 de metri ce se va monta în apropierea pădurii Guranda a fost achiziționat și transportat la fața locului. Concomitent, primarul comunei Trușești a căzut de acord cu directorul general al operatorului județean de apă ca autoritatea locală să înlocuiască circa 500 de metri de conductă ce parcurg centrul comunei. Astfel se vor elimina pierderile foarte mari înregistrate de operatorul județean de apă pe conducta către locuitorii Trușeștilor și se va putea permite extinderea programului de furnizare.

"Pentru aceeași zonă a beneficiarilor noștri am convenit alături de conducerea Barajului Stânca-Costești să alimentăm sistemul nostru din hidrocentrala de pe Prut, fără întreruperile zilnice de până acum. Astfel, până în luna mai locuitorii comunei Trușești vor beneficia de apă cel puțin 15 ore pe zi", a declarat Maricel Georgescu, directorul general al SC Nova Apaserv SA.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.