COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI: In atentia fermierilor care intentioneaza sa acceseze credite

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI: In atentia fermierilor care intentioneaza sa acceseze credite

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează adeverinţe pentru beneficiarii plăţilor pe suprafaţă care intenţionează să acceseze credite de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia pentru finanţarea activităţilor curente.

Convenţiile au fost încheiate de APIA cu două bănci, Banca...

»Citeste tot articolul

Stiri

Drumul judetean Buda-Cosula-Padureni intra anul acesta in reabilitare

Autor:  
Publicat: 21-02-2011
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2657)  

Proiectul privind investitia la sectorul de drum Buda-Cosula-Padureni se afla pe lista de rezerva a Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord Est, iar Consiliul Judetean Botosani a primit, recent, scrisoare de acceptare la finantare.

In total urmeaza a fi modernizati cinci kilometri de drum judetean, care acum sunt pietruiti, iar drumul va face legatura atat cu soseaua care duce la Iasi, dar si cu complexul monahal Cosula.

"Am reusit de a mai promova o lucrare de investitii constand in modernizari de drumuri judetene, de pe lista de rezerva de la ADR N-E, de data aceasta este vorba ca am primit recent scrisoare de acceptare la finantare pentru modernizarea drumului judetean Buda-Cosula-Padureni, este o lucrare in valoare de peste 13 milioane de  lei, iar asistenta financiara nerambursabila solicitata este de aproximativ 11 milioane de lei. Ma bucur ca am reusit sa promovam acest obiectiv pentru ca am urmarit sa il legam de o alta investitie pentru care am depus cerere de finantare, tot pe fonduri europene, reabilitarea complexului monahal Cosula", a declarat Mihai Tabuleac.

Presedintele Consiliului Judetean spune ca proiectul privind reaabilitarea complexului monahal de la Cosula se afla pe lista de rezerva la domeniul major de interventii, al ADR N-E, si spera ca in cel mai scurt timp sa fie acceptat la finantare.

sursa: www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.