COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 26 octombrie 2010 : In atentia crescatorilor de bovine

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 26 octombrie 2010 : In atentia crescatorilor de bovine

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) anunta ca in perioada 01-26 Octombrie 2010 crescatorii de bovine au depus un numar de 9847 cereri pentru 56346 capete, solicitind subventii conform OMADR 215/2010.

Fata de anul 2009 cand au fost depuse un nr. de 12687 cereri, procentul de depunere a cererilor este de 77.61%.

...

»Citeste tot articolul

Stiri

Toti ne nastem oameni, unii se transforma in ingeri...

Autor:  
Publicat: 21-02-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (1)   Vizualizari (2908)  

Toti ne nastem oameni, unii se transforma in ingeri...

Salonul 3, etajul 3 al Spitalului Judetean Botosani. Primul pat, pe dreapta. Florica asteapta ca domnul doctor sa o o trimita acasa, la barbatul ei cu care are un copil, o fata de 12 ani. De cand a nascut, trupul Floricai parca si-a implinit menirea si s-a prabusit cu totul.

Salonul are paturi multe, sa tot fie vreo 7, in fiecare dintre ele cate doua femei. Florica pare una cu patul, trupul ei fiind dependent de alte maini care sa o miste cativa centimetri macar. Langa ea, o fata, sa fi avut abia vreo 18 ani, ne intampina cu bucuria ochilor mari si plini de voiosie. Nu stiu ce boli a adunat, dar in mod sigur rostul ei acolo este de a proteja trupul chinuit al Floricai. Nu stiu nici cum o cheama pe fata, si probabil ca nici nu are nume. Este Fata-inger... A stat mult prin spitale, prin cele de psihiatrie mai ales, dupa ce in copilarie a suferit o trauma din care nu pare sa isi fi revenit. Din cand in cand ii prinde mana Floricai si se minuneaza de gingasia ei, a mainii careia boala i-a intors formele si i-a unduit parca toate oasele, formand un caus intors spre inapoi.

Usa salonului se deschide si o asistenta - de pe alta sectie, tine sa precizeze - aduce o femeie noua. Toate paturile sunt ocupate de cate doua paciente si cea nou venita .. articol complet pe www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. jianu paul
    2017-06-18 18:44
    Raspunde
    1.florica

    florica este de la noi din sat O cunosc

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.