APIA Botoşani: În atenţia operatorilor care achiziţionează lapte!

APIA Botoşani: În atenţia operatorilor care achiziţionează lapte!  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Centrul judetean Botosani, informează operatorii care achiziţionează lapte, precum şi producătorii deţinători de cotă de lapte pentru vânzări directe că, în perioada 1...

»Citeste tot articolul

Fermierul lunii

Multiagra din Vlasinesti, participa la Targul International de Produse Ecologice BioFach - Germania

Autor:  
Publicat: 15-02-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3002)  

Multiagra din Vlasinesti, participa la Targul International de Produse Ecologice BioFach - Germania

Societatea Multiagra din Vasinesti,  societate ce administreaza o  ferma ecologica in judetul Botosani participa prin director de dezvoltare Ovidiu Portariuc la Biofach 2011, in Germania.

Societatea are ca obiectiv prin prezenta la acest targ mentinerea legaturilor cu partenerii de afaceri existenti precum si castigarea unor noi clienti si parteneri.

La Targul International BioFach 2011 - WORLD ORGANIC TRADE FAIR, eveniment care se va desfasura in Complexul Expozitional NurnbergMesse, in perioada 16-19 februarie vor fi prezenti: 2551 expozanti din 84 tari; 43 669 vizitatori din 121 ţări; 8000 delegaţi; 1165 jurnaliştii acreditaţi din 35 de ţări.

În perioada amintita, producătorii şi cunoscătorii BIO se întâlnesc în cadrul târgului, lider mondial pentru produse organice la Nurnberg, Germania.


La acest targ se va discuta despre cum se va poziţiona branşa BIO în viitor în ceea ce priveşte regionalitatea, durabilitatea şi corectitudinea; cum ne apropiem de obiectivul: alimente sănătoase pentru fiecare – în cantităţi suficiente,  de calitate bună şi protejând clima şi natura.

Sursa: botosaninews.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.