Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale

Comunicat de presa APIA - 27.05.2010: In atentia crescatorilor de animale Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) precizează că depunerea cererii pentru acordarea Plăţilor Naţionale Directe Complementare, speciile ovine/caprine, nu este condiţionată de apartenenţa solicitantului la o asociaţie de crescători de animale.

»Citeste tot articolul

Stiri

Turcanu: “Nu tin cu orice pret sa candidez la presedintia Consiliului Judetean, dar tin cu orice pret ca PNL sa aiba candidat la CJ din partea USL”

Autor:  
Publicat: 15-02-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2685)  

Turcanu: “Nu tin cu orice pret sa candidez la presedintia Consiliului Judetean, dar tin cu orice pret ca PNL sa aiba candidat la CJ din partea USL”

Presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu, care a declarat in repetate randuri ca va fi candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean, este dispus sa lase cale libera unei alte persoane. Cu o singura conditie insa. Ca aceasta sa fie tot din PNL.

Potrivit protocolului incheiat intre PSD si ACD (Alianta de Centru Dreapta, formata din PNL si PC), la alegerile locale si parlamentare, din 2012, cele trei formatiuni politice vor avea candidati comuni, care vor fi desemnati in urma unor sondaje. Turcanu spune ca protocolul mai prevede ca PSD-ului ii revin 21 de judete, iar Aliantei de Centru Dreapta ii revin 20 de judete.

“Eu, Florin Turcanu, nu tin cu orice pret sa candidez la presedintia Consiliului Judetean, dar tin cu orice pret ca PNL sa aiba candidat la Consiliul Judetean din partea Uniunii Social Liberale. Sa fie foarte clar, nu am o problema pentru mine personal, dar am o problema pentru partid, care face parte din aceasta Unuiune Social Liberala si vreau sa aiba candidat atat la Consiliul Judetean, cat si la Primaria Botosani", a declarat deputatul Florin Turcanu.

Cat priveste alegerile parlamentare, liderul PNL a declarat ca partidul pe care il conduce va pastra in 2012 aceleasi Colegii pe care le-a castigat in 2008.

“PNL va avea Colegiul Saveni, Colegiul Flamanzi si Darabani. Sunt Colegiile castigate de PNL. Si colegiile castigate de PNL au prioritate in 2012 sa fie ale PNL", a conchis Turcanu.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.