Fermierii care au cerut subventie pentru ovine, verificati de APIA!

Fermierii care au cerut subventie pentru ovine, verificati de APIA!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că s-a încheiat Campania de primire a cererilor de acordare a plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic, pentru speciile ovine/caprine.

Crescatorii de ovine/caprine din judetul Botosani au depus in perioada 15 mai-16 iunie un numar de...

»Citeste tot articolul

Stiri

Directorii de scoli nu au voie sa fie lideri politici!

Autor:  
Publicat: 15-02-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2301)  

Directorii de scoli nu au voie sa fie lideri politici!

Un Ordin al ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, elimina in aceste zile liderii de partide politice din scoli. In Monitorul Oficial numarul 104/09.02.2011 a aparut, miercuri seara, Ordinul de ministru 3753/09.02.2011, privind aprobarea unor masuri tranzitorii in sistemul national de invatamant.

La articolul 12 din acest document se precizeaza ca directorii si directorii adjuncti din scoli care ocupa functiile de presedinte sau vicepresedinte in cadrul unui partid politic, la nivel local, judetean sau national trebuie sa opteze fie pentru functia de conducere din invatamantul preuniversitar, fie pentru cea politica.

Dispar masteratele la distanta

Programele de studii universitare de master aflate in derulare la forma de invatamant la distanta intra in lichidare, iar universitatile nu mai pot organiza sesiuni de admitere incepand cu anul universitar viitor. Institutiile de invatamant superior mai pot organiza admitere pentru anul universitar 2011 - 2012 numai la programele de studii de master acreditate prin ordin al ministrului Educatiei, in urma evaluarii ARACIS, dar nu mai tarziu de 1 septembrie.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.