COMUNICAT DE PRESA APIA - 08.07.2010: In atentia apicultorilor !

COMUNICAT DE PRESA APIA - 08.07.2010: In atentia apicultorilor !

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează apicultorii că termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru acţiunile realizate în acest an este 16 august 2010.

Acţiunile pentru care se acordă sprijin financiar sunt lupta contra varoozei, respectiv cumpărarea de mătci provenite...

»Citeste tot articolul

Meteo

Vremea se răceşte încet, dar sigur

Autor:  
Publicat: 09-02-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2152)  

Vremea se răceşte încet, dar sigur

Vremea începe să îşi schimbe aspectul. Nu dramatic, dar primăvara nu va mai fi la fel de insistentă ca zilele trecute. Dacă miercuri (9 februarie 2011) temperaturile încă mai ating 16-17 grade, joi nu mai trec de 10 grade şi în următoarele zile se vor opri la valori de la 0 la 6-7 grade.

Norii care au lăsat ceva ninsori peste noapte prin sudul şi sud-estul ţării se retrag şi mai lasă câte un fulg rătăcit doar pe la munte. Şi dacă înainte de răsărit vântul a atins 100 de km pe oră la munte, miercuri, rafale supărătoare vor ajunge nu numai pe creste, ci şi în zona Moldovei.

Vremea continuă să se răcească şi joi, amiaza se opreşte la 1 grad la Suceava şi Miercurea Ciuc, dar urcă ceva mai spornic în Timişoara, spre 6 grade, la Craiova şi Giurgiu – spre 8 şi chiar spre 9-10 grade la Turnu Severin şi Piteşti. Soarele este prezent peste majoritatea regiunilor, dar dimineaţa ne readuce ceaţa în zonele joase de relief.

Încheiem săptămâna de lucru cu maxime în scădere. Nu se mai ating nicăieri valori mai mari de 8 grade, cum va fi cazul la Turnu Severin şi Timişoara, în timp ce în restul ţării, valorile la amiază se opresc la 6 grade la Giurgiu şi Călăraşi, 4 la Craiova şi 3 în Buzău, în timp ce spre nordul Moldovei abia dacă se mai fac 2 grade, la Suceava şi Iaşi. Norii se înmulţesc şi ei spre nord, dar deocamdată nu aduc precipitaţii, iar ceaţa se va lăsa dimineaţă peste zonele de câmpie, informeaza RTV.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.