COMUNICAT APIA BOTOSANI - 16 februarie 2010: Bani pentru fermieri!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 16 februarie 2010: Bani pentru fermieri!

APIA informează că în data de 14.02.2011 a fost efectuată plata celei de-a treia tranşe de plăţi naţionale directe complementare aferente anului 2010 în sectorul zootehnic, fermierilor care au accesat credite bancare pentru finanţarea capitalului de lucru.

Pe total tara, tranşa totalizează 56.621.509,35 lei,...

»Citeste tot articolul

Stiri

Cum se împart candidaţii la alegeri între PNL şi PSD: Botosaniul, "luat" de PSD!

Autor:  
Publicat: 09-02-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3018)  

Cum se împart candidaţii la alegeri între PNL şi PSD: Botosaniul,

Social-democraţii şi liberalii, care vor merge împreună la alegerile locale din 2012, au decis, la negocierea protocolului dintre cele două formaţiuni, că, din cele 41 de judeţe ale României, PSD va desemna candidaţi pentru 21 de consilii judeţene, iar PNL pentru 20.

Potrivit protocolului, cele două partide vor susţine candidaţi unici. PSD va încerca să-şi menţină dominaţia în Muntenia, Oltenia şi va încerca să recucerească Moldova, în timp ce liberalii îşi vor încerca norocul în Transilvania şi Banat.

Din cele 20 de judeţe controlate, să spunem, de PDL şi UDMR, liberalii au luat 15 – printre care Harghita şi Covasna, iar PSD - 5, printre care Botoşani, Iaşi sau Neamţ.

Mărul discordiei la acest capitol a fost Capitala. Negicierile au durat câteva zile. PSD şi PNL vor avea un candidat comun, cel mai bine plasat în sondaje.

În ceea ce priveşte alegerile parlamentare, vor exista liste comune şi paritate.

O a treia problemă a alianţei a fost împărţirea funcţiilor în stat: preşedinte şi premier. Cele două funcţii se împart frăţeşte. Una PSD, una PNL, dar sondajele de opinie vor stabili cine va da candidatul pentru preşedinţie. Premierul va fi desemnat din cealaltă formaţiune decât preşedintele, informeaza RTV.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.