Stefan Luchian

Stefan Luchian Stefan Luchian s-a nascut la 1 februarie 1868, la Stefanesti, un sat (azi oras) din Botosani, ca fiu al maiorului Dumitru Luchian si al Elenei Chiriacescu, denumit poetul plastic al florilor.

»Citeste tot articolul

Primariile au scapat de grija platii ajutorului social!

Primariile au scapat de grija platii ajutorului social!

De la 1 ianuarie, plata ajutorului social a fost preluata de catre Agentia Judeteana de Prestatii Sociale, iar fondurile vor fi asigurate de la bugetul de stat, prin Ministerul Muncii.

Pana acum, o parte din venitul minim garantat se platea din incasarile pe care autoritatile locale le realizau la bugetul local, insa dupa cum bine...

»Citeste tot articolul

Evenimente Culturale

Weekend in sarbatoare la Dorohoi !

Autor: Doru P 
Publicat: 10-05-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (1821)  

Weekend in sarbatoare la Dorohoi !

Sâmbătă, 1 mai, şi duminică, 2 mai, incepand cu ora 12.00, pe scena Parcului "Brazi" din Dorohoi au avut loc spectacole gen Serbare Câmpenească, desfăşurate cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii, respectiv Zilei Tineretului.
Acţiunile au fost organizate de Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi şi Casa de Cultură Dorohoi, în colaborare cu Primăria municipiului Dorohoi, SC Doroca SA şi Asociaţia "Mugurelul".

Spectacolul de 1 Mai a fost susţinut de copii şi elevi de la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi, pe scenă evoluând Orchestra "Mugurelul", dirijată de prof. Marcel Dupu, formaţiile de dansuri populare instruite de Dumitru Roşu, elevi de la secţiunea Teatru a Atelierului fanteziei, coordonator instit. Irina-Maria Chiţoiu.

Totodata, au participat la eveniment formaţia de dansuri "Alunelul" de la Şcoala 8 "Mihail Kogălniceanu" Dorohoi, instit. Leonid Enea şi Dumitru Roşu, cât şi formaţia de dansuri "Lăstăreii" de la Mileanca.

De Ziua Tineretului, dorohoienii au putut urmări pe scenă punctele artistice pregătite de Casa de Cultură Dorohoi şi elevi de la cercul Muzică uşoară vocal-instrumentală, sub conducerea muzicală a înv. Paul-Ciprian Mihai, de la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.