Pompieri dorohoieni la "10 pentru Romania"!

Pompieri dorohoieni la Romania ii cinsteste, iar cei carora le-au salvat vietile le vor fi vesnic recunoscatori. Patru pompieri din cadrul Detasamentului Dorohoi, angajati care la inundatiile din vara anului 2010 si-au pierdut propriile case in timp ce se aflau la datorie, au fost nominalizati pentru un premiu in cadrul Galei "10 pentru Romania", care s-a desfasurat miercuri seara, la Ateneul...

»Citeste tot articolul

Un consilier al lui Flutur va merge pe jos de la Viena la Suceava pentru promovarea Bucovinei

Un consilier al lui Flutur va merge pe jos de la Viena la Suceava pentru promovarea Bucovinei

Unul dintre consilierii personali ai presedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va merge pe jos de la Viena la Suceava pentru a promova proiectul turistic cu finantare europeana "Pelerin in Bucovina", acesta urmand sa parcurga distanta in aproximativ o luna, relateaza Mediafax.

Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marti,...

»Citeste tot articolul

Evenimente Culturale

Weekend in sarbatoare la Dorohoi !

Autor: Doru P 
Publicat: 10-05-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2403)  

Weekend in sarbatoare la Dorohoi !

Sâmbătă, 1 mai, şi duminică, 2 mai, incepand cu ora 12.00, pe scena Parcului "Brazi" din Dorohoi au avut loc spectacole gen Serbare Câmpenească, desfăşurate cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii, respectiv Zilei Tineretului.
Acţiunile au fost organizate de Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi şi Casa de Cultură Dorohoi, în colaborare cu Primăria municipiului Dorohoi, SC Doroca SA şi Asociaţia "Mugurelul".

Spectacolul de 1 Mai a fost susţinut de copii şi elevi de la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi, pe scenă evoluând Orchestra "Mugurelul", dirijată de prof. Marcel Dupu, formaţiile de dansuri populare instruite de Dumitru Roşu, elevi de la secţiunea Teatru a Atelierului fanteziei, coordonator instit. Irina-Maria Chiţoiu.

Totodata, au participat la eveniment formaţia de dansuri "Alunelul" de la Şcoala 8 "Mihail Kogălniceanu" Dorohoi, instit. Leonid Enea şi Dumitru Roşu, cât şi formaţia de dansuri "Lăstăreii" de la Mileanca.

De Ziua Tineretului, dorohoienii au putut urmări pe scenă punctele artistice pregătite de Casa de Cultură Dorohoi şi elevi de la cercul Muzică uşoară vocal-instrumentală, sub conducerea muzicală a înv. Paul-Ciprian Mihai, de la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.