COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa!

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă trebuie să depună, la Centrele Judeţene APIA, cererea trimestrială, până la data de 31 iulie 2010.

Cererea se depune până la finele lunii următoare trimestrului pentru care se solicită...

»Citeste tot articolul

Stiri

Cabinet de expertiza medicala in incinta Casei Judetene de Pensii

Autor:  
Publicat: 09-02-2011
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (3465)  

Persoanele care beneficiaza de pensii de invaliditate si care trebuie periodic sa se prezinte la expertiza se vor putea adresa, incepand de luni, cabinetului de expertiza medicala aflat in incinta Casei Judetene de Pensii Botosani.

Pana acum, acest cabinet a functionat intr-un spatiu din cadrul Serviciului Judetean de Medicina Legala, pentru care Casa de Pensii platea lunar circa 4.000 de lei, reprezentand contravaloarea chiriei si a utilitatilor. Cum contractul de inchiriere a expirat la 31 decembrie, a fost identificat un alt spatiu in care sa functioneze acest cabinet.

Noul cabinet de expertiza medicala de la Casa Judeteana de Pensii a fost sfintit vineri, in prezenta mai multor directori de institurii si a salariatilor de la Casa Judeteana de Pensii. Sefii Casei de Pensii spun ca deschiderea cabinetului era mai mult decat necesara, dar fiind ca pana acum acesta a functionat intr-un spatiu impropriu.

"Este extrem de benefica deschiderea acestui cabinet, avand in vedere faptul ca pana acum acesta a functionat intr-un spatiu neadecvat, la etaj, ingreunand consultarea pacientilor care aveau deficiente locomotorii sau altfel de deficiente. Contractul a expirat la 31 decembrie, iar Spitalul Judetean ne-a pus in vedere sa eliberam spatiul. Am profitat de faptul ca, din proiectul contructiei, spatiul pe care il avem in cladirea Casei Judetene de Pensii a fost destinat pentru cabinet pentru expertiza medicala. Fiind la parter avem toate caile de acces posibile pentru pacienti", a declarat Stefan Dodita, directorul Casei Judetene de Pensii.

La nivelul judetului Botosani sunt aproximativ 12.000 de beneficiari ai pensiei de invaliditate, arondati celor doua cabinete medicale de expertiza din Botosani si Dorohoi.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.