COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - În atenția producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - În atenția producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate

Conform criteriilor de delimitare a Zonelor Defavorizate de Condiții Naturale Specifice, în județul Botoșani, au fost declarate ca fiind zone defavorizate arealele comunelor: HLIPICENI, LUNCA și RĂUSENI.

1.Condiţiile  de eligibilitate
Beneficiarii,  trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
...

»Citeste tot articolul

Stiri

În primăriile rurale ar putea fi instalate chioşcuri cu informaţii despre accesarea fondurilor UE

Autor:  
Publicat: 19-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (1)   Vizualizari (3004)  

În primăriile rurale ar putea fi instalate chioşcuri cu informaţii despre accesarea fondurilor UE

Scopul programului iniţiat de MADR este de a creşte eficienţa şi de a simplifica procedurile de completare a cererilor de sprijin din fonduri europene. Informarea la nivel local cu privire la programele finanţate din fonduri comunitare este o prioritate a Ministerului Agriculturii, iar acest program vine în completarea campaniilor de informare derulate de instituţiile subordonate", se arată în comunicatul MADR.

Achiziţionarea, instalarea de terminale şi mentenanţa acestora vor fi finanţate de către MADR prin programele de asistenţă tehnică prevăzute din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

"De asemenea, la nevoie, Ministerul Agriculturii ar putea finanţa un abonament pentru Internet necesar funcţionării corespunzătoare a acestor info-chioşcuri", precizează MADR.

Pentru implementarea acestui proiect, Ministerul Agriculturii propune semnarea unui acord cu Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru a facilita colaborarea cu Prefecturile şi Consiliile Locale.

"Agricultorii care vor dori să acceseze informaţiile puse la dispoziţie prin intermediul info-chioşcurilor vor fi îndrumaţi de către angajaţii instituţiilor aflate în subordinea celor două ministere implicate în acest proiect", potrivit ministerului de resort.

Sursa: Mediafax.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. eu
    2011-06-12 11:01
    Raspunde
    1.Comuna Cristinesti

    Ci a intocmit materialul de prezentare si-a batut joc de primarie,primar si locuitorii comunei Cristinesti,a carui fiu sunt si eu. Comuna Cristinesti nu se invecineaza cu jud.Iasi si comunele Calarasi,Santa Mare, ci cu comunele: Suharau,George Enescu,Pomarla si Ukraina.Nu mai revin si la celelalte ineptii,dar il intreb pe domnul primar Stredie Marinel,consatean de al meu:ati citit materialul de prezentare? sunteti de acord cu imbecilitatile prezentate? poate i-ati si platit pe cei care l-au intocmit?

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.