COMUNICAT DE PRESĂ - 15.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 15.04.2010 Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani informează că de la lansarea campaniei SAPS 2010, au fost depuse 16.663 de cereri pentru suprafața de circa 52.223 ha.

»Citeste tot articolul

Stiri

Medicii de familie vor lucra in weekend si noaptea

Autor:  
Publicat: 19-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2337)  

Medicii de familie vor lucra in weekend si noaptea

Medicii de familie vor fi obligati sa asigure continuitatea asistentei medicale primare in centrele de permanenta, unde vor primi pacienti, de luni pana vineri, intre orele 15.00 si 8.00 dimineata, iar in weekend, de la 8.00 dimineata sambata pana la aceeasi ora a zilei de duminica.

Regula celor 24 de ore de permanenta de la 8.00 la 8.00 va fi valabila si cu ocazia sarbatorilor legale, conform unui proiect de ordonanta elaborat de Ministerul Sanatatii si aflat in dezbatere publica, anunta money.ro. Medicii de familie vor avea astfel obligatia de a asigura continuitatea asistentei medicale primare in afara programului lor de lucru.

Proiectul vizeaza medicii de familie aflati in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate si care isi desfasoara activitatea in localitatile arondate teritorial la centrele de permanenta. Zonele in care se infiinteaza centre de permanenta sunt stabilite de directiile de sanatate publica, cu acordul prealabil al caselor de asigurari de sanatate si al consiliilor locale.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.