Comunicat de presa APIA - 24.06.2010 : Control la cererile de finantare depuse de crescatorii de animale!

Comunicat de presa APIA - 24.06.2010 : Control la cererile de finantare depuse de crescatorii de animale! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) -  Centrul Județean Botoșani efectuează controlul administrativ pentru toate cele 1.747 de cereri depuse de crescătorii de ovine/caprine şi un control la faţa locului, respectiv supracontrol, pentru 165 de exploataţii pentru care s-a solicitat Plata Naţională Directă Complementară (CNDP).

Astfel,...

»Citeste tot articolul

Stiri

Medicii de familie vor lucra in weekend si noaptea

Autor:  
Publicat: 19-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2381)  

Medicii de familie vor lucra in weekend si noaptea

Medicii de familie vor fi obligati sa asigure continuitatea asistentei medicale primare in centrele de permanenta, unde vor primi pacienti, de luni pana vineri, intre orele 15.00 si 8.00 dimineata, iar in weekend, de la 8.00 dimineata sambata pana la aceeasi ora a zilei de duminica.

Regula celor 24 de ore de permanenta de la 8.00 la 8.00 va fi valabila si cu ocazia sarbatorilor legale, conform unui proiect de ordonanta elaborat de Ministerul Sanatatii si aflat in dezbatere publica, anunta money.ro. Medicii de familie vor avea astfel obligatia de a asigura continuitatea asistentei medicale primare in afara programului lor de lucru.

Proiectul vizeaza medicii de familie aflati in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate si care isi desfasoara activitatea in localitatile arondate teritorial la centrele de permanenta. Zonele in care se infiinteaza centre de permanenta sunt stabilite de directiile de sanatate publica, cu acordul prealabil al caselor de asigurari de sanatate si al consiliilor locale.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.