COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni!

COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni! Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul judetean BOTOSANI, informeaza ca in perioada 1 martie – 25 martie 2013,in cadrul Campaniei de depunere a cererilor pe unitatea de suprafata SAPS 2013, fermierii botosaneni au depus 10.334 de cereri pentru o suprafata totala de 32.471 hectare,ceea ce  reprezinta 66 %  fata de cererile programate pentru aceasta...

»Citeste tot articolul

Stiri

Domonco, "corectitudine si loialitate" fata de PDL la alegerile pentru Primaria Corni!

Autor:  
Publicat: 19-01-2011
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2514)  

UNPR sprijina candidatul PDL la Primaria Corni, presedintele Ioan Domonco spunand ca se afla alaturi de democrat-liberali, intrucat acestia "sunt in dificultate".   

"Ne-am hotarat sa sprijinim candidatul PDL la Primaria Corni, deja am fost prin mai multe localitati din comuna si din sondajele pe care le-am facut ne-am dat seama ca acesta are reale sanse de a fi primar. Noi nu am reusit sa ne desemnam propriul candidat si de asta ne-am hotarat sa sprijinim candidatul PDL, mai ales ca la nivel local avem o colaborare foarte buna cu acest partid. Avand in vedere dificultatea prin care trece PDL in acest moment, consider ca este nevoie, din partea noastra, de corectitudine si loialitate", a declarat Ioan Domonco, presedintele filialei UNPR Botosani.

Functia de primar al comunei Corni este ravnita de actualul viceprimar Ilie Oniciuc, care va candida din partea PSD, pe lista inscriindu-se si Dorel Dorneanu de la PD-L si Constantin Dumbrava, din partea PNL. PRM a desemnat persoana care va candida la alegerile pentru functia de primar in persoana lui Stelian Fandache.

Alegerile partiale de la Corni vor avea loc pe data de 13 februarie.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.