COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni!

COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni! Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul judetean BOTOSANI, informeaza ca in perioada 1 martie – 25 martie 2013,in cadrul Campaniei de depunere a cererilor pe unitatea de suprafata SAPS 2013, fermierii botosaneni au depus 10.334 de cereri pentru o suprafata totala de 32.471 hectare,ceea ce  reprezinta 66 %  fata de cererile programate pentru aceasta...

»Citeste tot articolul

Stiri

Proiectul bugetului propriu judetean pentru anul 2011 a fost definitivat - VEZI cum s-au impartit banii!

Autor:  
Publicat: 18-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2396)  

Proiectul bugetului propriu judetean pentru anul 2011 a fost definitivat - VEZI cum s-au impartit banii!

Proiectul bugetului propriu judetean pentru anul 2011 a fost definitivat. Consilierii judeteni au timp pana pe 31 ianuarie, cand va fi sedinta de Consiliu Judetean, sa studieze proiectul de hotarare intocmit de presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, atat pentru aparatul propriu de specialitate, cat si pentru institutiile subordonate, si sa formuleze amendamente.

Potrivit proiectului de buget, veniturile totale ale Consiliului Judetean, pe anul 2011, au fost estimate la 335.677.000 de lei, din care cele mai mari fonduri, respectiv peste 150 de milioane de lei, ar urma sa provina din sume FEN postaderare in contul platilor efectuate si prefinantarii.

La partea de cheltuieli, figureaza aceeasi suma ca la venituri, repspectiv 335.677.000 lei, o buna parte din fonduri fiind destinata proiectelor derulate atat in domeniul asistentei sociale, dar si pe partea de infrastructura rutiera, pentru investitii pe drumurile judetene, precum si pentru proiecte din domeniul protectiei mediului, cel mai important fiind "Sistem integrat de management al deseurilor in judetul Botosani".

INTRA AICI SI VEZI CUM S-AU IMPARTIT BANII!

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.