COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - În atenția producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - În atenția producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate

Conform criteriilor de delimitare a Zonelor Defavorizate de Condiții Naturale Specifice, în județul Botoșani, au fost declarate ca fiind zone defavorizate arealele comunelor: HLIPICENI, LUNCA și RĂUSENI.

1.Condiţiile  de eligibilitate
Beneficiarii,  trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
...

»Citeste tot articolul

Stiri

Va fi "durere" la primarii, spune Ialomitianu

Autor:  
Publicat: 18-01-2011
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2316)  

Primariile vor avea mari dificultati, deoarece unele au cheltuieli prea mari, iar altele au supraestimat veniturile, a declarat Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu.

Potrivit spuselor sale, arieratele institutiilor centrale trebuie eliminate pana la jumatatea anului, relateaza Mediafax Business, citata de Ziarul Financiar.

Datoriile autoritatilor centrale vor fi scazute treptat, deoarece sunt obligate prin lege sa nu mai angajeze noi cheltuieli inainte de plata restantelor.

La nivel local, va fi implementata OUG 63/2010 (privind normele de cheltuieli pentru autoritatile locale) care a intrat in vigoare de la 1 ianuarie.

"S-ar putea sa fie durere pe la primarii, pentru ca sunt unele care au angajat prea multe cheltuieli si altele care si-au supraestimat veniturile", a comentat Ialomitianu.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.