VIORICA VATAMANU, din Sulita-Botosani, profesoara de Vorbire!

VIORICA VATAMANU, din Sulita-Botosani, profesoara de Vorbire!

La inceput a fost Cuvantul si Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul. Cata iubire intr-un Cuvant intrupat in Om, dar mai ales cata jertfelnica umilinta ii trebuie Omului pentru a se supune – si nu suprapune! – Cuvantului!

Viorica Vatamanu-Matei este profesoara de Vorbire! De Vorbire scenica. Ea da sens...

»Citeste tot articolul

Vezi sumele distribuite de CJ catre primariile din judet!

Vezi sumele distribuite de CJ catre primariile din judet!

Dispute aprinse pe saracie! Primarii din judet se afla in aceasta dimineata la sediul Palatului Administrativ, incercand sa obtina, pe ultima suta de metri, ceva mai multi bani decat banuiesc ei ca li s-ar fi repartizat. Asta pentru ca pana astazi nimeni nu a stiut cati bani vor primi din suma alocata judetului Botosani.

Chiar...

»Citeste tot articolul

Evenimente Culturale

Luceafărul poeziei românești a fost omagiat și la Școala Albești

Autor:  
Publicat: 18-01-2011
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (1764)  

Sâmbătă, 15 ianuarie 2011, Luceafărul poeziei românești a fost omagiat și la Școala Albești prin activitatea ,,Medalion literar Mihai Eminescu”, activitate realizată în cadrul celei de-a patra ediții a șezătorii literare ,,Ce frumos torcea bunica!”.
 
Elevii au prezentat date despre viața și opera lui Eminescu, au audiat versuri eminesciene recitate de mari actori și muzică pe versurile ,,Poetului nepereche”, au aflat referințe critice despre opera marelui poet, au realizat desene, creații literare și au participat la concursul de recitare. Locul I a fost obținut de eleva Apetroaie Cosmina din clasa a V a A. Pentru că se aflau la o șezătoare literară, elevii au și lucrat manual: unii au împletit, alții au croșetat, au cusut, au depănat, au făcut rogojini. Impresionați de atmosfera creată și de informațiile aflate despre Eminescu, au promis să vină și la următoarele ediții

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.