APIA Botosani: In atentia crescatorilor de bovine

APIA Botosani: In atentia crescatorilor de bovine  Conform Ordinului MADR 920/10 septembrie 2013 pentru stabilirea noului mod de implementare, a condiţiilor specifice, a criteriilor de eligibilitate şi a termenilor de referinţă pentru aplicarea schemelor de plăţi naţionale directe complementare în...

»Citeste tot articolul

Stiri

Un primar si-a trimis angajatii la "Dansez pentru tine", pentru a face bani de proiecte!

Autor:  
Publicat: 18-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (3650)  

Un primar si-a trimis angajatii la

Câteva scheme de dans au fost suficiente pentru ca Dumitru Cealera şi Cătălina Bedregeanu să convingă juriul de la "Dansez pentru tine" să-i aleagă pentru preselecţia finală.

"A fost greu. Mamă, câte emoţii am avut!", a spus Dumitru Cealera (26 de ani), contabilul Primăriei Techirghiol, Constanţa, care a participat, weekendul trecut, la preselecţia concursului "Dansez pentru tine" (PRO TV) de la Teatrul Nottara din Capitală, scrie Libertatea.

Cei doi sunt angajaţi ai Primăriei Techirghiol, Constanţa, şi vor să-şi scape localitatea de criză.

Alături de casiera Cătălina Bedregeanu (25 de ani), Dumitru speră ca măcar unul dintre ei să intre în competiţie, să câştige premiul cel mare şi să aducă în bugetul localităţii cele câteva zeci de mii de euro.


Au fost încurajaţi de edil

Primarul din Techirghiol, Adrian Stan, i-a asaltat cu încurajări. "În eventualitatea unui câştig, vom folosi banii pentru câteva proiecte pe care le avem în plan, printre care şi reabilitarea clădirii Casei de Cultură", a spus Stan.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.