Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Centrul Judetean Botosani informează că în baza RegulamentuluiCE 776/2012, începând cu 16 octombrie, va autoriza la plată avansul de 50% din sprijinul pe suprafata acordat din fonduri europen

 

De acest avans vor beneficia toţi fermierii pentru care s-a finalizat verificarea condiţiilor de eligibilitate în conformitate cu articolul 20 din Regulamentul (CE) nr. 73/2009.

Plăţile în cadrul Campaniei SAPS 2012 se vor face la cursul de schimb de 4,5383 lei pentru un euro, stabilit de către Banca Centrală Europeană în data de...

»Citeste tot articolul

Stiri

Manager nou la Sanatoriul Guranda!

Autor:  
Publicat: 18-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2760)  

Manager nou la Sanatoriul Guranda!

Sanatoriul Guranda are un nou manager, dupa ce mandatul fostului director, Daniela Lozneanu, a expirat in urma cu o saptamana. Unitatea spitaliceasca va fi condusa de Danut Nicusor Paun, care pana acum a activat ca functionar in cadrul Consiliului Judetean, la Directia de Servicii Publice.

"Incepand de astazi avem un nou manager interimar la sanatoriul Guranda, in persoana domnului Paun Danut Nicusor, care este functionar in cadrul aparatului propriu de specialitate al Consiliului Judetean, la Directia de Servicii Publice. Schimbarea conducerii de la Guranda a venit ca urmare a incetarii mandatului de interimat al doamnei Lozneanu, mandat care a expirat pe data de 9 ianuarie. Dumneaei oricum nu indeplinea conditiile de vechime pnetru a fi manager interimar. Am discutat deja cu noul director de la Guranda si i-am spus sa analizeze mai multe variante posibile, in conditiile in care am ajunge sa salvam sanatoriul de acolo, tinand insa cont si de conditiile financiare de la ora actuala", a declarat Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

www.stiri.botosani.ro 

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.