COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 8 octombrie 2010 - In atentia crescatorilor de bovine

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 8 octombrie 2010 - In atentia crescatorilor de bovine Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că, în perioada 01 – 30 octombrie 2010, crescătorii de bovine, atât persoane fizice cât şi juridice, pot solicita Plata Naţionala Directă Complementară pentru sectorul zootehnie.Pentru a beneficia de prima pe exploataţie pentru bovine, producătorul trebuie să îndeplinească...

»Citeste tot articolul

Stiri

Mihai Tabuleac: "Dacă Finanţele repartizează 80%, atunci 20% repartizează liderii de partid"

Autor:  
Publicat: 14-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (1550)  

Mihai Tabuleac:

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, recunoaste ca anul bugetar 2011 va ridica unele probleme, indeosebi prin prisma schimbarilor care au intervenit in ceea ce priveste procedura de elaborare a bugetului. O modificare este aceea ca toate administratiile locale au ca obligatie, anul acesta, stingerea arieratelor.

"Trebuie sa iti platesti mai intai datoriile restante, apoi trebuie sa asiguri o functionare optima a institutiilor din sistem si prestarea in conditii cat mai bune a serviciilor, si daca mai raman fonduri, executi si investitii. In materie de investitii exista si aici o regula, si anume aceea ca din fondurile pe care le poti aloca pe sectiunea de dezvoltare, nu poti ataca obiective noi, daca nu ai acoperit integral finantarea lucrarilor aflate in curs de executie", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Nici bine nu a inceput anul, si Consiliul Judetean are deja datorii. Este vorba despre o factura de 1,2 milioane de lei, aferenta lucrarilor la drumul judetean de la Vorona.

"La nivelul aparatului propriu al Consiliului Judetean exista o singura factura, de anul precedent, care inca nu a fost achitata. Nu stiu care este situatia la institutiile subordonate, pentru ca nu am centralizat datele, dar s-ar putea ca si acolo sa se inregistreze restante", a mentionat seful CJ.

Bugetului Consiliului Judetean si al institutiilor subordonate va fi discutat in sedinta ordinara de pe 31 ianuarie. Pana atunci, Mihai Tabuleac are un mesaj catre toti liderii politici din Botosani.

"Sper ca de data aceasta liderii de partid sa nu mai intervina in treburile presedintelui Consiliului Judetean pentru ca, in opinia mea, savarsesc un act foarte grav de nelegalitate, dincolo de lipsa de caracter de care dau dovada. Ma refer la cei care, in mod evident, chiar de la inceputul exercitarii mandatului meu de presedinte, tot se ocupa de problemele mele, in loc sa se ocupe de problemele dumnealor, care sunt destule. Ii cer domnului deputat Turcanu, care este şi parlamentar, să modifice şi legea şi să scrie acolo că dacă Finanţele repartizează 80%, atunci 20% repartizează liderii de partid şi cu asta am spus tot, mai ales ca am inteles ca deja este legitimat intelectual", a declarat presedintele Consiliului Judetean.

www.stiri.botosani.ro
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.