COMUNCAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 17 ianuarie 2011 - In atentia producatorilor agricoli - ajutoare financiare

COMUNCAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 17 ianuarie 2011 - In atentia producatorilor agricoli - ajutoare financiare

A.P.I.A. BOTOSANI anunţă că în conformitate cu HG 756/2010, se acordă ajutor financiar producătorilor agricoli pentru primele de asigurare aferente poliţelor de asigurare încheiate cu societăţile de asigurare-reasigurare, după cum urmează:

a) poliţele prevăd acoperirea pierderilor cauzate de fenomene...

»Citeste tot articolul

Stiri

Pe 10 ianuarie se impart banii pentru primarii

Autor:  
Publicat: 05-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2383)  

Pe 10 ianuarie se impart banii pentru primarii

Pe 10 ianuarie consilierii judeteni se vor reuni in sedinta extraordinara pentru a hotari sumele care vor fi alocate administratiilor publice locale. In ceea ce priveste bugetul Consiliului Judetean si a institutiilor subordonate, acesta va fi stabilit in cadrul unei sedinte ordinare care va avea loc la sfarsitul acestei luni.

"Pe data de 10 ianuarie este programata o sedinta extraordinara a Consiliului Judetean pentru repartizarea sumelor catre comunitatile locale. Ma refer la banii pentru drumurile comunale si judetene si banii din TVA si cota de 22%, care trebuie repartizati, conform legii, catre comunitatile locale", a declarat Catalina Lupascu, vicepresedintele CJ. Conform legislatiei in vigoare, Fiscul trebuie sa comunice in termen de 5 zile sumele ce urmeaza a fi alocate primariilor, iar in 15 zile acestea vor intra in dezbatere publica.

La sfarsitul lunii, pe 31 ianuarie, va fi aprobat si bugetul Consiliului Judetean si al institutiilor din subordine. "Noi am solicitat institutiilor din subordinea CJ proiectele de buget pe 2011, pentru a putea distribui sumele in functie de nevoile fiecarei institutii", a mai spus Catalina Laupascu.

Sedintele CJ Botosani sunt transmise in direct pe www.live.botosani.ro , putand fi accesate si ulterior in arhiva siteului.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.