Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani!

Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani! Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura a ramas cu un singur director interimar, pana la organziarea concursului, dupa ce Ministerul Agriculturii a emis decizii de incetare a contractului de management si decizii de trecere pe vechile functii pentru cei doi directori ai institutiei...

»Citeste tot articolul

Stiri

Sute de gradinite din judetul Botosani vor fi dotate cu mobilier si materiale didactice

Autor:  
Publicat: 05-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2163)  

Sute de gradinite din judetul Botosani vor fi dotate cu mobilier si materiale didactice

Aproape 400 de gradinite din judetul Botosani vor fi dotate cu materiale didactice, in cadrul unui program pentru educatie timpurie derulat prin intermediul Guvernului Romaniei si al Bancii Nationale pentru Dezvoltare.

Suma investita in gradinitele din judetul Botosani este de 57.225 de euro si 100.950 de lei noi. "In paralel cu aceste investitii materiale va continua si activitatea de formare a cadrelor didactice, inclusiv a directorilor de gradinite, astfel incat, la finalul proiectului, toate cadrele sa fie formate profesional. In ceea ce priveste investitiile propriu-zise, gradinitele vor fi dotate cu mobilier, jucarii si diverse materiale didactice", a precizat Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.