APIA Botosani: In atentia fermierilor

APIA Botosani: In atentia fermierilor  

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura ( APIA ) – Centrul Judetean Botosani, reaminteste beneficiariilor ca, pana la data de 15 octombrie 2012 inclusiv, se pot depune cererile de solicitare a ajutorului specific acordat pentru imbunatatirea calitatii produselor agricole in sectorul de agricultura ecologica.

Potrivit HG nr. 759 / 2010 cu...

»Citeste tot articolul

Stiri

Sute de gradinite din judetul Botosani vor fi dotate cu mobilier si materiale didactice

Autor:  
Publicat: 05-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2254)  

Sute de gradinite din judetul Botosani vor fi dotate cu mobilier si materiale didactice

Aproape 400 de gradinite din judetul Botosani vor fi dotate cu materiale didactice, in cadrul unui program pentru educatie timpurie derulat prin intermediul Guvernului Romaniei si al Bancii Nationale pentru Dezvoltare.

Suma investita in gradinitele din judetul Botosani este de 57.225 de euro si 100.950 de lei noi. "In paralel cu aceste investitii materiale va continua si activitatea de formare a cadrelor didactice, inclusiv a directorilor de gradinite, astfel incat, la finalul proiectului, toate cadrele sa fie formate profesional. In ceea ce priveste investitiile propriu-zise, gradinitele vor fi dotate cu mobilier, jucarii si diverse materiale didactice", a precizat Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.