COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni!

COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni! Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul judetean BOTOSANI, informeaza ca in perioada 1 martie – 25 martie 2013,in cadrul Campaniei de depunere a cererilor pe unitatea de suprafata SAPS 2013, fermierii botosaneni au depus 10.334 de cereri pentru o suprafata totala de 32.471 hectare,ceea ce  reprezinta 66 %  fata de cererile programate pentru aceasta...

»Citeste tot articolul

Stiri

Eclipsa la Botosani a depasit punctul maxim

Autor:  
Publicat: 04-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2480)  

Eclipsa la Botosani a depasit punctul maxim

La Botosani, eclipsa de soare a avut inceputul la ora 9.13, punctul maxim fiind atins la 10.40, urmand ca la ora 12.11.59 sa fie sfarsitul celui mai mare eveniment astronomic al acestui an. 

Medicii sfatuiesc sa nu priviti eclipsa partiala de soare fara ochelari speciali, pentru ca ochii pot suferi leziuni ireversibile. Din cauza efectului termic al razelor solare, fara ochelari de protectie, celulele retinei sunt expuse arsurilor. Ochelarii speciali trebuie sa fie opaci la lumina diurna obisnuita. Ochelarii de protectie trebuie utilizati peste ochelarii de vedere. De asemenea, nu priviti direct spre soare prin instrumentele optice, de tipul camerei foto sau binoclu. Incercati sa nu priviti timp indelungat eclipsa si faceti pauza, pentru a va odihni ochii.

Material complet pe www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.