COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

In baza prevederilor OMADR nr. 108/2011 si a Adresei APIA Bucuresti nr. 17784 / 27.05 2011 privind stabilirea modului de implementare, a conditiilor specifice si a criteriilor de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, in acord cu reglementarile comunitare in domeniu,...

»Citeste tot articolul

Meteo

4-6 ianuarie 2011: Vremea va fi geroasă în toată ţara

Autor:  
Publicat: 04-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2882)  

4-6 ianuarie 2011: Vremea va fi geroasă în toată ţara

Incepem ziua de marţi cu ger în multe regiuni ale ţării, iar vântul încă se mai agită în Dobrogea unde viscoleşte ninsoare. Dar spre amiază, nu va mai trece de moderat nicăieri, din fericire, având în vedere că temperaturile urmează să se încadreze între minus 9 şi cel mult un grad cu plus, valori care sunt mai mici decât ar fi normal chiar şi în plin avânt al lunii ianuarie.

Miercuri dimineaţă, gerul va fi cuvântul de ordine în mai toată ţara. Termometrele vor arăta de la minus 16 la minus 6 grade, cu valori şi de minus 20, de altfel, în Transilvania. Nori ceva mai puţini sunt mâine în zonele mai înalte de relief, în timp ce la câmpie, ceaţa persistă, iar chiciura reapare şi ea. La amiază, mercurul nu urcă prea mult, aşa că vom avea temperaturi între minus 8 şi maximum 0 grade.

Nici joi dimineaţă nu scăpăm de ger, dar pe parcursul zilei temperaturile mai urcă o idee, mai ales în zonele de deal şi de munte unde nici ceaţa şi nici norii nu sunt prea prezenţi. În zonele joase însă, mai ales în sud şi est, ceaţa şi chiciura, împreună cu fulguielile, vor ţine temperaturile destul de coborâte. Vom avea, aşadar, valori de la minus 5 grade în depresiuni până la maximum 5 grade cu plus pe litoral.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.