COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI: In atentia fermierilor care intentioneaza sa acceseze credite

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI: In atentia fermierilor care intentioneaza sa acceseze credite

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează adeverinţe pentru beneficiarii plăţilor pe suprafaţă care intenţionează să acceseze credite de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia pentru finanţarea activităţilor curente.

Convenţiile au fost încheiate de APIA cu două bănci, Banca...

»Citeste tot articolul

Stiri

Bani pentru sinistratii botosaneni de la Transelectrica!

Autor:  
Publicat: 03-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2152)  

Bani pentru sinistratii botosaneni de la Transelectrica!

Primarii comunelor Hiliseu, Sendriceni, Varfu Campului si Vaculesti au semnat luni dimineata, in prezenta prefectului Cristian Roman, contractele de sponsorizare cu Transelectrica, in vederea finalizarii caselor afectate de inundatiile din vara anului 2010.

Suma totala acordata de Transelectrica celor 4 comune este de aproximativ 500.000 de euro si, conform contractului, banii ar trebui sa ajunga in conturile comunelor pana la 15 martie.

Defalcarea acestei sume pentru cele 4 comune a fost discutata in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Astfel, catre comuna Varfu Campului vor merge 91.520 de lei pentru finalizarea a 4 case afectate de inundatii, comuna Sendriceni va beneficia de 479.200 de lei pentru finalizarea a 21 de case, iar la Vaculesti vor ajunge 47.920 de lei pentru finalizarea a 2 case. Cea mai mare suma, 1.581.360, va fi acordata comunei Hiliseu-Horia, pentru reconstructia a 66 de case si repararea altor 49 de case.

"In comuna noastra au fost afectate de inundatii 4 din 5 sate. Cu acesti bani vom reusi sa mutam sinistratii in case noi, in primavara", a precizat Constantin Babliuc, primarul comunei Hiliseu-Horia.

"In comuna Sendriceni avem 6 parohii care ne-au promis ca, atunci cand casele vor fi la rosu, ne vor acorda cate 80 de milioane de lei vechi pentru fiecare casa", a precizat Nistor Petrica, primarul comunei Sendriceni.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.