COMUNICAT DE PRESĂ - 29.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 29.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani anunţă că, în perioada 28 aprilie - 31 mai 2010, crescătorii de ovine/caprine pot solicita Plata Naţională Directă Complementară pentru sectorul zootehnie.

»Citeste tot articolul

Stiri

Ministrul agriculturii crede că 2011 va fi un an mai bun pentru agricultura românească decât

Autor:  
Publicat: 03-01-2011
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2492)  

Valeriu Tabără, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, a declarat la The Money Channel că 2011 se anunţă un an mai bun pentru agricultura românească decât 2010 şi a subliniat că actualele condiţii climatice favorizează culturile de primăvară.

Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, agricultura a tras în jos produsul intern brut al României cu 0,3 puncte procentuale în primele nouă luni ale anului. Tot statisticile INS arată că agricultura, piscicultura şi silvicultura generează 6% din produsul intern brut al României.

Referitor la pretul graului si porumbului domnul Tabara nu anticipează vreo schimbare. "Şi la nivel naţional, şi la nivel internaţional, se vor meţine la nivelul pe care l-am avut anul acesta", a precizat Tabără.

Sursa: The Money Channel

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.