APIA Botoşani: În atenţia operatorilor care achiziţionează lapte!

APIA Botoşani: În atenţia operatorilor care achiziţionează lapte!  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Centrul judetean Botosani, informează operatorii care achiziţionează lapte, precum şi producătorii deţinători de cotă de lapte pentru vânzări directe că, în perioada 1...

»Citeste tot articolul

Avertizari

3 - 4 ianuarie 2011: Viscol şi ninsori în jumătatea de sud a ţării şi la munte

Autor:  
Publicat: 03-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2134)  

3 - 4 ianuarie 2011: Viscol şi ninsori în jumătatea de sud a ţării şi la munte

Administratia Nationala de Meteorologie si Hidrologie a emis o informare meteo in care fenomenele vizate sunt viscol si ninsori. Regiunile la care meteorologii fac referire sunt Dobrogea, Muntenia, Oltenia si o parte din Moldova.

Vântul viscoleşte temporar ninsoarea în regiunile sud-estice ale ţării şi pe crestele montane, iar în Dobrogea se va forma polei.

Meteorologii anunţă, pentru intervalul luni, ora 8.00 - marţi, ora 4.00, ninsori în Dobrogea, Muntenia, Oltenia, sudul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, informează NewsIn.

Începem săptămâna de lucru, prima pe anul acesta, cu vreme în răcire simţitoare. Din nou gerul se stabileşte în nordul ţării, iar norii strâng rândurile şi lasă ninsori pe arii mari în sud şi sud-est, dar nu scapă fără câţiva fulgi de zăpadă nici restul regiunilor ţării.

Ninsorile vor fi prezente mai ales în Dobrogea şi Muntenia, ca şi în Oltenia, sudul Moldovei şi zona de munte, cu precădere Carpaţii Meridionali şi cei de Curbură. Mai mult vântul prinde putere şi viscoleşte temporar ninsoarea în regiunile sud-estice ale ţării şi, desigur, pe crestele montane. Şi, după un început de an sărac în precipitaţii, mâine pe litoral aşteptăm şi lapoviţe, nu numai ninsori.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.