COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni!

COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni! Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul judetean BOTOSANI, informeaza ca in perioada 1 martie – 25 martie 2013,in cadrul Campaniei de depunere a cererilor pe unitatea de suprafata SAPS 2013, fermierii botosaneni au depus 10.334 de cereri pentru o suprafata totala de 32.471 hectare,ceea ce  reprezinta 66 %  fata de cererile programate pentru aceasta...

»Citeste tot articolul

Avertizari

3 - 4 ianuarie 2011: Viscol şi ninsori în jumătatea de sud a ţării şi la munte

Autor:  
Publicat: 03-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (1931)  

3 - 4 ianuarie 2011: Viscol şi ninsori în jumătatea de sud a ţării şi la munte

Administratia Nationala de Meteorologie si Hidrologie a emis o informare meteo in care fenomenele vizate sunt viscol si ninsori. Regiunile la care meteorologii fac referire sunt Dobrogea, Muntenia, Oltenia si o parte din Moldova.

Vântul viscoleşte temporar ninsoarea în regiunile sud-estice ale ţării şi pe crestele montane, iar în Dobrogea se va forma polei.

Meteorologii anunţă, pentru intervalul luni, ora 8.00 - marţi, ora 4.00, ninsori în Dobrogea, Muntenia, Oltenia, sudul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, informează NewsIn.

Începem săptămâna de lucru, prima pe anul acesta, cu vreme în răcire simţitoare. Din nou gerul se stabileşte în nordul ţării, iar norii strâng rândurile şi lasă ninsori pe arii mari în sud şi sud-est, dar nu scapă fără câţiva fulgi de zăpadă nici restul regiunilor ţării.

Ninsorile vor fi prezente mai ales în Dobrogea şi Muntenia, ca şi în Oltenia, sudul Moldovei şi zona de munte, cu precădere Carpaţii Meridionali şi cei de Curbură. Mai mult vântul prinde putere şi viscoleşte temporar ninsoarea în regiunile sud-estice ale ţării şi, desigur, pe crestele montane. Şi, după un început de an sărac în precipitaţii, mâine pe litoral aşteptăm şi lapoviţe, nu numai ninsori.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.