Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani!

Decizii de incetarea contractelor de management la APIA Botosani! Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura a ramas cu un singur director interimar, pana la organziarea concursului, dupa ce Ministerul Agriculturii a emis decizii de incetare a contractului de management si decizii de trecere pe vechile functii pentru cei doi directori ai institutiei...

»Citeste tot articolul

Stiri

Doi romani au calatorit aproape 2.000 km, ca fiul lor sa se nasca in Italia

Autor:  
Publicat: 03-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2311)  

Doi romani au calatorit aproape 2.000 km, ca fiul lor sa se nasca in Italia

Un cuplu de romani a calatorit cu camionul aproape 2.000 de kilometri, din Romania pana in Italia, pentru ca sotia sa nasca in Arezzo. Copilul familiei de romani, numit Angelo, s-a nascut pe 1 ianurie 2011 la spitalul San Donato.

La nastere, bebelusul a cantarit 2,880 de kilograme si este perfect sanatos, desi inainte de nastere mama a calatorit intr-un camion o distanta de 2.000 de kilometri, informeaza Il Messaggero.

Viconte, in varsta de 30 de ani, impreuna cu sotia lui, Laura, de 18 ani, au decis sa faca tot ce le sta in putinta pentru ca fiul lor sa se nasca in Italia. Asa ca barbatul a imprumutat camionul unui prieten si s-a dus sa isi ia sotia, din cauza ca in Romania parintii ei erau impotriva casatoriei lor, relateaza ziare.com.

Odata ajunsi in Italia, la Arezzo, femeia a fost internata la spitalul San Donato. Dupa un travaliu de mai multe ore, pe 1 ianuarie, la ora 08.53, s-a nascut Angelo, primul bebelus nascut in 2011 in provincia Arezzo.

Viconte este de patru ani rezident in Italia si acum spera sa isi gaseasca ceva de munca ca sa aiba cu ce sa isi intretina familia. 
 

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.