Cristian Roman: "Fermierii botosaneni risca sa nu-si primeasca subventiile"

Cristian Roman: Potrivit celor spuse de reprezentantul Guvernului in teritoriu, Cristian Roman, in judetul Botosani sunt 5.413 fermieri, dintre care 2.727 de fermieri sunt implicati in procesul de determinarea suprafetelor prin teledetectie...

»Citeste tot articolul

Stiri

Traian Basescu explica de ce nu le-a vorbit romanilor din piata de Anul Nou

Autor:  
Publicat: 03-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2153)  

Traian Basescu explica de ce nu le-a vorbit romanilor din piata de Anul Nou

Presedintele Traian Basescu a explicat sambata, de pe partia din Predeal, de ce nu a transmis romanilor "La Multi ani" din piata, asa cum obisnuia, Motivul: niciun primar nu l-a invitat sa-si tina discursul in piata, iar de cand la Bucuresti nu mai exista un primar PD-L, nici invitatiile nu mai curg.

"Ca sa te duci intr-o piata, trebuie sa te invite un primar", a explicat presedintele, sustinand ca a incercat si in alte localitati din tara, dar "nu te poti duce peste programul omului".

Traian Basescu a tinut sa reaminteasca faptul ca nici anul trecut nu a iesit in piata: "Am renuntat sa fiu intr-o piata, am fost intr-un restaurant (n.n. - tot la Predeal), am iesit pe trotuar, am spus La multi ani!".

Presedintele admite ca ar fi putut ura romanilor "La Multi Ani" si dintr-o camera impanzita de steaguri, dar "mi-a ramas intiparita imaginea lui Ceausescu si pe urma a lui Iliescu" transmitand urarile dintre steaguri. "Am refuzat varianta si am incercat alte solutii", a mai spus el, conform Antena 3.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.