COMUNICAT DE PRESĂ - 28.04.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 28.04.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă producătorii de lapte că pot solicita, până la data de 14 mai 2010, sprijin financiar destinat deţinătorilor de cotă care au livrat lapte în anul de cotă 2008-2009.

»Citeste tot articolul

Stiri

Soferul masinii, vinovat de tragedia feroviara de la Mascateni!

Autor:  
Publicat: 03-01-2011
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2296)  

Soferul masinii, vinovat de tragedia feroviara de la Mascateni!
Foto: Adevarul de Seara

Imprudenţa, dar şi inconştienţa la volan l-au condus direct spre moarte, dar nu numai pe el, ci şi pe celelalte trei persoane aflat în atutoturism!

În timp ce conducea autoturismul marca Daewoo Espero pe DJ 282, pe raza localităţii Măşcăteni, comuna Albeşti, judeţul Botoşani, D. EUGEN, de 54 de ani s-a angajat în traversarea traseului de cale ferată Truşeşti - Dângeni, fără să respecte semnalizarea rutieră, respectiv indicator Trecere la nivel cu cale ferată simplă fără bariere ("Crucea Sfântului Andrei") şi indicator Oprire.

"În această împrejurare, autoturismul a fost surprins pe calea ferată şi izbit în plin de un tren automotor pentru transport persoane care circula pe direcţia Iaşi - Dorohoi. Din accidentul rutier a rezultat decesul a patru persoane, respectiv conducătorul auto şi alţi trei pasageri din autoturism", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.