COMUNICAT APIA privind COTA de lapte!

COMUNICAT APIA privind COTA de lapte!  Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Centrul Judetean Botosani, informeaza operatorii care achizitioneaza lapte, precum si producatorii detinatori de cota de lapte pentru vanzari directe ca, incepand cu 1 aprilie 2013, trebuie sa depuna...

»Citeste tot articolul

Stiri

Sedinta extaordinara a Consiliului Judetean Botosani va distribui fondurile repartizate de Guvern

Autor:  
Publicat: 29-12-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2355)  

Sedinta de Consiliu Judetean programata pe ultima suta de metri, va fi transmisa in direct pe internet pe www.live.botosani.ro. Datorita unor fonduri repartizate de Guvern judetului Botosani, Executivul Consiliului Judetean a convocat de urgenta o sedinta, care va avea loc joi, in vederea impartirii banilor. Vicepresedintele CJ, Cristian Achitei, a declarat ca judetul Botosani a primit prin Hotarire de Guvern doua sume, respectiv 500.000 lei- bani cu care va fi platita o datorie catre firma care a executat lucrari de reabilitare a DJ 208 C si anume drumul de la Vorona. De asemenea, alte 460.000 lei au fost dati prin Hotarire de Guvern pentru refacerea infrastructurii afectate de calamitatile din vara acestui an.  

"Suma de 460.000 lei a fost data pentru calamitati si pregatim acum sa vedem ce lucrari facem la drumuri judetene. Banii au venit pentru refacerea infrastructurii afectate de inundatii si este vorba in primul rind de podete distruse. Nu vom reusi sa facem tot, dar sa vedem care sunt urgentele si prioritatile. Cealalta suma de 500.000 lei a fost data pentru cheltuieli curente, dar avem inca facturi neachitate la drumul de la Vorona si atunci incercam sa platim o factura restanta", a precizat Achitei.

Sedinta CJ Botosani va incepe la ora 10 si va fi transmisa in direct pe internet pe www.live.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.