COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni!

COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni! Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul judetean BOTOSANI, informeaza ca in perioada 1 martie – 25 martie 2013,in cadrul Campaniei de depunere a cererilor pe unitatea de suprafata SAPS 2013, fermierii botosaneni au depus 10.334 de cereri pentru o suprafata totala de 32.471 hectare,ceea ce  reprezinta 66 %  fata de cererile programate pentru aceasta...

»Citeste tot articolul

Avertizari

Nu sunt drumuri blocate in judetul Botosani

Autor:  
Publicat: 29-12-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (1957)  

Angajatii celor doua institutii, Drumuri Nationale si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Botosani, au intervenit toata noaptea cu utilaje pentru a deszapezi drumurile din judet.

"Am intervenit cu utilaje si acum nu este niciun drum blocat. Acum inca se mai lucreaza, pentru ca fulguieste iar. Avem raspanditoare cu lama pe drumurile care duc spre Suceava, Iasi, Saveni si Dorohoi", a spus dispecerul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri.

Nici pe drumurile nationale din judet nu sunt blocaje. "Nu este niciun drum blocat. Se circula in conditii de iarna", a precizat dispecerul Sectiei Drumuri Nationale.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.