APIA Botosani: In atentia fermierilor

APIA Botosani: In atentia fermierilor  

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura ( APIA ) – Centrul Judetean Botosani, reaminteste beneficiariilor ca, pana la data de 15 octombrie 2012 inclusiv, se pot depune cererile de solicitare a ajutorului specific acordat pentru imbunatatirea calitatii produselor agricole in sectorul de agricultura ecologica.

Potrivit HG nr. 759 / 2010 cu...

»Citeste tot articolul

Stiri

Ialomitianu: Urmeaza disponibilizari si in 2011

Autor:  
Publicat: 29-12-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2226)  

Bugetarii nu au scapat de concedieri nici in 2011, ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, anuntand noi planuri de disponibilizari, in sectoarele unde cheltuielile cu personalul sunt prea mari.

"In unele locuri vom avea reduceri de personal, pentru ca sunt cheltuieli foarte mari, care nu se justifica. Nu se pune problema sa nu ne incadram in acea cifra de 1,2 milioane (de bugetari - n.r.)", a declarat Gheorghe Ialomitianu, marti, dupa ultima sedinta de Guvern din acest an.

Intrebat daca vorbeste despre reduceri de personal la Ministerul Administratiei si Internelor si la Ministerul Finantelor, Ialomitianu a aratat ca el raspunde numai de Ministerul de Finante.

"Eu trebuie sa fac aceasta institutie mai supla, mai eficienta, contribuabilii sa fie multumiti, iar pe linia prevenirii si combaterea evaziunii sa avem rezultatele cele mai bune. Noi avem programul de restructurare, il continuam, pentru ca viata ni-l cere", a spus ministrul.

Solicitat sa explice daca reducerea de personal vizeaza 2.000 de angajati de la Finante, conform unor declaratii anterioare, ministrul a raspuns afirmativ. "Atata s-a estimat, dar in urma reorganizarii vom sti ce avem de facut", a spus Ialomitianu.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.