MIHAI MAXIM, un Vornicenean: "Daca ar fi sa-mi reiau viata de la capat, as alege fara cea mai mica ezitare acelasi drum"

MIHAI MAXIM, un Vornicenean:

"A imbatrani frumos inseamna, mai ales, a-ti gestiona cat mai inteligent mostenirea pe care o vei lasa in urma" (Mihai Maxim).

Mihai Maxim s-a nascut pe 9 noiembrie 1943, in comuna Vorniceni, judetul Botosani. "Datorez totul acestui popor si acestei tari. Nu sunt vorbe mari, ci este porunca marilor personalitati...

»Citeste tot articolul

Ecaterina Andronescu la Conferinta Judeteana a PSD Botosani: "Dati un semnal de maxima modernitate, fiind transmisa pe internet!"

Ecaterina Andronescu la Conferinta Judeteana a PSD Botosani:

Ecaterina Andronescu a fost impresionata de faptul ca social-democratii botosaneni au decis ca lucrarile Conferintei Judetene PSD Botosani sa fie transmise in direct pe internet, apreciind ca este pentru prima cand o organizatie judeteana da dovada de maxima transparenta.

"Nu pot sa nu apreciez ca astazi conferinta...

»Citeste tot articolul

Evenimente Culturale

IPS Teofan a participat la Concertul de colinde organizat de Protopopiatul Botosani

Autor:  
Publicat: 29-12-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (1765)  

IPS Teofan a participat la Concertul de colinde organizat de Protopopiatul Botosani

Protopopiatul Botosani a organizat vineri, 17 decembrie, concertul de colinde "Bucuria Nasterii Domnului". Evenimentul a avut loc, incepand cu ora 18.00, la Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa", in prezenta IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

Concertul a fost sustinut de Corul "Biruitorii" al Seminarului Teologic "Sf. Gheorghe" Botosani, Grupul vocal "Doruletul" al Seminarului Teologic "Sf. Gheorghe" Botosani, Corul "Haris" al Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi, Corul mixt al Seminarului Teologic "Sf. Ioan Iacob" Dorohoi, Grupuri de colindatori din Vorona Mare si Vorona Centru, Corul "Poarta Cerului" al Protopopiatului Darabani, Corul profesorilor de Religie din Botosani, Corul "Micul crestin" (Parohia "Sf. Ioan" Botosani si Fundatia "Hand of Help" Botosani), Corul "Sf. Nectarie@ al ATOR Botosani si Corul "Heruvimii" al Protopopiatului Botosani.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.