Comunicat de presa APIA - 22.06.2010 : Producatorii agricoli risca sa nu beneficieze de acciza redusa pentru motorina!

Comunicat de presa APIA - 22.06.2010 : Producatorii agricoli risca sa nu beneficieze de acciza redusa pentru motorina! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte producătorilor agricoli că riscă să nu beneficieze de acciza redusă pentru motorina utilizată în agricultură dacă nu depun, până la data de 28 iunie 2010, cererea de acord prealabil pentru finanţarea prin rambursare.

»Citeste tot articolul

Stiri

Problema alunecarilor de teren de la Buzeni, rezolvata doar cu fonduri europene

Autor:  
Publicat: 29-12-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2096)  

Presedintele Consiliului Judetean Botosani a declarat joi ca problema alunecarii de teren de la statia de pompare Buzeni nu poate fi rezolvata decat cu fonduri europene. Ca urmare a acestei alunecari, 6 localitati din judet au fost lasate fara apa. Presedintele CJ a mentionat ca defectiunea a fost reparata, insa provizoriu, si ca a solicitat societatii Nova ApaServ sa depuna un proiect in vederea accesarii unor fonduri europene.
 

"Proiectul se poate ridica la 4 milioane de euro. Acum se lucreaza la o estimare a costurilor, dar atata timp cat ghidul de finantare permite sa te duci cu suma pana la 4 milioane de euro, sunt convins ca se poate rezolva problema", a spus presedintele CJ.

 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.