APIA Botosani: In atentia fermierilor

APIA Botosani: In atentia fermierilor  

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura ( APIA ) – Centrul Judetean Botosani, reaminteste beneficiariilor ca, pana la data de 15 octombrie 2012 inclusiv, se pot depune cererile de solicitare a ajutorului specific acordat pentru imbunatatirea calitatii produselor agricole in sectorul de agricultura ecologica.

Potrivit HG nr. 759 / 2010 cu...

»Citeste tot articolul

Stiri

Investitie de peste 100 milioane de euro in sistemul de apa, canalizare si epurare din judetul Botosani

Autor:  
Publicat: 29-12-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2306)  

Investitie de peste 100 milioane de euro in sistemul de apa, canalizare si epurare din judetul Botosani

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a fost invitat saptamana viitoare la Ministerul Mediului, pentru a purta o discutie informala cu reprezentantii Comisiei Europene privind investitia in sistemul de apa, canalizare si epurare in judetul Botosani. Este vorba de o investitie a carei valoare depaseste 100 de milioane de euro, fara TVA.

"Am ajuns intr-un punct hotarator in ceea ce priveste semnarea contractului de finantare. Daca luni lucrurile se vor desfasura asa cum trebuie, probabil vom semna contractul de finantare iarna aceasta", a precizat presedintele CJ, Mihai Tabuleac.

Proiectul presupune extinderea retelei de apa si canalizare in localitati cu peste 10.000 de locuitori. Este vorba despre Botosani si localitatile limitrofe, Dorohoi, Flamanzi, Frumusica, Vorona si Tudora. Conform proiectului, extinderea trebuie facuta astfel incat coeficientul de racordare sa fie minimum 90%. In acelasi proiect este cuprinsa si reabilitatea retelelor existente, dar si aducerea apei la Saveni de la Stanca-Costesti. "Aceasta este o prima etapa in aducerea apei din Prut la Botosani", a mai spus Mihai Tabuleac.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.