COMUNICAT DE PRESĂ - 18.05.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 18.05.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a finalizat luni, 17 mai 2010, prima parte a campaniei de depunere a cererilor de plată pentru schemele de sprijin pe suprafaţă. Astfel, în intervalul 1 martie - 17 mai 2010, au fost depuse 40.375 cereri de plată, pentru o suprafaţă de 221.692 hectare.

»Citeste tot articolul

Stiri

Frig in scolile din judetul Botosani!

Autor:  
Publicat: 13-10-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (1)   Vizualizari (2609)  

Nu toti elevii din judetul Botosani beneficiaza de caldura in scoli. Din datele prezentate de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Botosani, mai sunt unitati de invatamant care nu au furnizat caldura desi aveau combustibil, in timp ce alte scoli nu au revizia tehnica la centrale, urmand sa faca acest lucru zilele urmatoare.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISJ, unitatile scolare au combustibil, dar nu in cantitate suficienta pentru intreg sezonul rece, Inspectoratul Scolar Judetean Botosani facand demersuri in acest sens la Primariile din judet pentru a se asigura fondurile necesare pentru asigurarea intregii cantitati de combustibil din scoli.

"Nu exista scoala care sa nu aiba deloc in stoc combustibil, ce-i drept, combustibilul la ora actuala este insuficienta, s-au facut demersuri la Consiliile Locale pentru asigurarea combustibilului. Problema este ca si in orasul Botosani sunt scoli care, desi au posibilitatea sa dea caldura, nu au reusit inca sa dea, mai sunt scoli care nu au facut pana in prezent revizia la centrala si sunt programati in aceasta saptamana, oricum toate problemele se vor rezolva cat de curand", a spus inspectorul scolar Daniel Bucataru, purtatorul de cuvant al ISJ.

www.stiri.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. daniela anton
    2010-12-29 01:36
    Raspunde
    1.

    adevarul e ca nu se poate studia cu frigul din RO nu e de mirare ca unii elevi se incalzesc cu un pahar de vin sau ceva mai tare inainte sa intre la ore.

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.