COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

COMUNICAT APIA BOTOSANI - 30 mai 2011 : Crescatorii de animale pot solicita vizarea cererilor de solicitare a primei pe cap de animal!

In baza prevederilor OMADR nr. 108/2011 si a Adresei APIA Bucuresti nr. 17784 / 27.05 2011 privind stabilirea modului de implementare, a conditiilor specifice si a criteriilor de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile ovine/caprine, in acord cu reglementarile comunitare in domeniu,...

»Citeste tot articolul

Stiri

ROMANIA - ANGLIA, 0-0 pe Stadionul Municipal Botosani

Autor:  
Publicat: 13-10-2010
Video (0)   Foto (0)   Comentarii (0)   Vizualizari (2939)  

Final dramatic pe Stadionul Municipal Botosani, unde englezii au rezistat eroic in fata determinarii romanilor, din pacate, fara ca jocul extraordinar al Romaniei sa se regaseasca pe tabela de marcaj!

Publicul, care a umplut pana la refuz locurile de pe stadion, si-a manifestat nemultumirea fata de jocul Angliei. Scorul 0-0 trimite Anglia la Campionatul European din 2011. Echipa Romaniei s-a retras de pe teren in aplauzele publicului.  

Cea mai mare ocazie de gol a avut loc in ultimul minut de joc, in prelungiri, cand Sburlea a ratat pe putin golul calificarii.
 

Sursa: www.stir.botosani.ro

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.