COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 8 octombrie 2010 - In atentia crescatorilor de bovine

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI, 8 octombrie 2010 - In atentia crescatorilor de bovine Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că, în perioada 01 – 30 octombrie 2010, crescătorii de bovine, atât persoane fizice cât şi juridice, pot solicita Plata Naţionala Directă Complementară pentru sectorul zootehnie.Pentru a beneficia de prima pe exploataţie pentru bovine, producătorul trebuie să îndeplinească...

»Citeste tot articolul

Stiri

Patronul FC Botoşani le promite tricolorilor mici votcă gratis pe viaţă!

Autor:  
Publicat: 12-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2793)  

Patronul FC Botoşani le promite tricolorilor mici votcă gratis pe viaţă!

Dacă oficialii FRF le-au promis tricolorilor o primă de 10.000 de euro în cazul calificării la Euro 2011, Cornel Şfaiţer, şeful clubului FC Botoşani, din liga a doua, cel care se ocupă de organizarea meciului cu Anglia, le-a făcut o altă promisiune tricolorilor de la naţionala de tineret a României.

Şfaiţer, care e şi patron al fabricii Prodalcom Vorona, ce produce votca Vorosnakaya, le-a promis fotbaliştilor că îi va aproviziona pe viaţă cu alcool în cazul unei victorii şi al unei calificări cu Anglia, scrie Libertatea.

"Noi ce să facem, să o vindem?", a declarat Hora. Torje a fost mai practic: "Dacă ne calificăm, vom lua toate interviurile de când a început campania şi vom cere fiecăruia ceea ce a promis".

Partida de la Botoşani se va disputa cu casa închisă, toate cele 6.077 de bilete pe scaune fiind vândute. Meciul se desfăşoară pe Stadionul Municipal, cu începere de la ora 14.30.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.