COMUNICAT DE PRESĂ - 18.05.2010

COMUNICAT DE PRESĂ - 18.05.2010 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a finalizat luni, 17 mai 2010, prima parte a campaniei de depunere a cererilor de plată pentru schemele de sprijin pe suprafaţă. Astfel, în intervalul 1 martie - 17 mai 2010, au fost depuse 40.375 cereri de plată, pentru o suprafaţă de 221.692 hectare.

»Citeste tot articolul

Stiri

Urban Serv solicita majorarea tarifului pentru serviciile de salubritate!

Autor:  
Publicat: 12-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2657)  

Urban Serv solicita majorarea tarifului pentru serviciile de salubritate!

Societatea de salubritate Urban Serv a inaintat luni o adresa Primariei Botosani, prin care solicita majorarea taxei de gunoi cu 8,4% catre populatie si cu 4,7% catre municipalitate, incepand cu anul urmator, motivat de cresterea indicelui de inflatie. Viceprimarul Florin Ghiorghita a precizat ca societatea a solicitat o majorare a taxei de gunoi pentru municipaliate egala cu cresterea indicelui de inflatie, pentru a putea face fata cresterilor de preturi din ultima perioada.

"Aceasta solicitare urmeaza sa intre in comisie, sa fie analizata, negociata, publicata, iar apoi va intra un proiect de hotarare de Consiliu Local in acest sens, abia dupa doua luni. E posibil sa fie aceasta majorare, pentru ca legea te obliga sa faci o majorare macar cu indicele de inflatie, nicio firma nu poate rezista daca toate preturile cresc si ei raman cu acelasi tarif, ei au cerut doar majorarea cu indicele de inflatie", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.