COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa!

COMUNICAT DE PRESA APIA BOTOSANI - 14.07.2010: In atentia beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă trebuie să depună, la Centrele Judeţene APIA, cererea trimestrială, până la data de 31 iulie 2010.

Cererea se depune până la finele lunii următoare trimestrului pentru care se solicită...

»Citeste tot articolul

Stiri

Urban Serv solicita majorarea tarifului pentru serviciile de salubritate!

Autor:  
Publicat: 12-10-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2706)  

Urban Serv solicita majorarea tarifului pentru serviciile de salubritate!

Societatea de salubritate Urban Serv a inaintat luni o adresa Primariei Botosani, prin care solicita majorarea taxei de gunoi cu 8,4% catre populatie si cu 4,7% catre municipalitate, incepand cu anul urmator, motivat de cresterea indicelui de inflatie. Viceprimarul Florin Ghiorghita a precizat ca societatea a solicitat o majorare a taxei de gunoi pentru municipaliate egala cu cresterea indicelui de inflatie, pentru a putea face fata cresterilor de preturi din ultima perioada.

"Aceasta solicitare urmeaza sa intre in comisie, sa fie analizata, negociata, publicata, iar apoi va intra un proiect de hotarare de Consiliu Local in acest sens, abia dupa doua luni. E posibil sa fie aceasta majorare, pentru ca legea te obliga sa faci o majorare macar cu indicele de inflatie, nicio firma nu poate rezista daca toate preturile cresc si ei raman cu acelasi tarif, ei au cerut doar majorarea cu indicele de inflatie", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.
 

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.